Principal » Internet » Google Chrome se va încheia cu reclame deschise în fundal

Google Chrome se va încheia cu reclame deschise în fundal

Internet : Google Chrome se va încheia cu reclame deschise în fundal

Unii proprietari de site-uri, îndreptându-se numai dorința de a fi cel mai mare profit, ajung la metode de publicitate excepțional de enervante. Una dintre aceste metode este redirecționarea pe o altă pagină care de obicei fără consimțământul clar este deschis pe cartela de fundal. În cele din urmă, Google a decis să finalizeze această procedură, introducând mecanismele relevante de blocare la Chrome.

Desigur, navigarea pe Internet pe care ați întâlnit-o cu o petrecere după care vizitați sau faceți clic pe un element, a fost deschisă cea de-a doua pagină din fundal. În astfel de situații, cea mai frecventă parte cu reclame este lansată pe cartela de fundal. Am intrat în ea, am ridicat statisticile vizitelor și am adus un profit mai mare - un alt anunț enervant și vrednic și-a îndeplinit scopul.

Este posibil ca Google Chrome să se încheie în curând cu astfel de practici. În prezent, lucrați la blocarea browserului Pagina publicitară deschisă pe cartela de fundal este în curs de desfășurare. Dacă încercați să redirecționați către un alt site, va apărea un mesaj că acest proces a fost blocat - o publicitate enervantă nu va fi deschisă.

Funcția nu este încă pregătită, dar după ce a intrat în îmbunătățiri ulterioare, ar trebui să atingă cromul Canary - o versiune de testare foarte timpurie a browserului. După terminarea cu succes, vom rămâne în așteptare pentru introducerea unui blocant la o eliberare stabilă.

Potrivit lui Charles Harrison, un inginer care lucrează la Chrome, descris de mecanismul de blocare, va fi introdus pe cinci platforme - Windows, Mac, Linux, Chrome OS și Android, dar nu va apărea pe Android Webview.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu