Principal » Internet » Google Chrome: Sfaturi practice CZ. 2

Google Chrome: Sfaturi practice CZ. 2

Internet : Google Chrome: Sfaturi practice CZ. 2

Iată o altă parte a sfaturilor despre browserul web popular Google Chrome. Știm deja că logarea în contul dvs. are multe beneficii și vă permite să salvați marcajele și povestea cu posibilitatea de a accesa alte dispozitive. Astăzi, vom verifica cum să deschidem automat mai multe pagini la pornirea browserului dvs. și apăsați fișiere utilizate frecvent. 

Deschiderea automată a paginilor selectate

Dacă porniți browserul web în fiecare zi, vizităm aceleași pagini preferate, merită automatizarea acestui proces. Aceasta este o soluție rapidă și confortabilă, deoarece după un moment după ce browserul începe, vom obține un singur clic pentru a ajunge la o duzină sau cam așa ceva. 

Configurația este foarte simplă și limite la câteva clicuri și introducerea adreselor de pagini. În primul rând, mergem la opțiuni și în fila de bază alegem opțiunea "Deschideți o anumită pagină sau setarea paginii ". Acum introduceți paginile preferate. De acum înainte pornirea browserului Google Chrome, veți deschide setul de pagini selectate. 

ERIING CARDURI FOST UTILIZATE

Deja din mai multe versiuni ale browserului Google Chrome, vă permite să blocați filele cele mai utilizate pe bara de carduri. Cum să o facă? În primul rând, faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului și selectați comanda Fila Ryn. Cardurile fixate sunt întotdeauna vizibile în partea stângă a ecranului. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu