Principal » Internet » Google Chrome pe Android cu screenshot-uri derulate - Pregătirile au început

Google Chrome pe Android cu screenshot-uri derulate - Pregătirile au început

Internet : Google Chrome pe Android cu screenshot-uri derulate - Pregătirile au început

Google testează capacitatea de a înregistra capturi de scrolling în browserul Chrome din Android. Deși pentru mulți oameni poate fi o surpriză, Android nu oferă o astfel de posibilitate - prezent în unele smartphone-uri scrolled scrolled sunt suplimente de la producători. Implementarea posibilității de a efectua shreenshot-uri derulate în Google Chrome, utilizatorii oricăror telefoane ar obține posibilitatea de a salva convenabil vizualizarea și site-urile mai lungi.

Primele informații despre acest subiect au apărut pe povestea cromată, care a fost ulterior dezvoltată de dezvoltatorii XDA. Potrivit publicației, partajarea Chrome Long Screenshots pavilion a apărut în Chrome pe Android, care vă permite să testați caracteristica pregătită a capturilor de scrolling. Este posibil ca acesta să fie un element al uneia dintre cele mai recente actualizări de testare Chrome 'A (de exemplu, versiunea Canara), care nu este încă disponibilă pentru toată lumea, deoarece în telefonul dvs. smartphone nu am putut ajunge la această opțiune.

În practică, totuși, acest lucru nu contează, deoarece funcția încă nu funcționează în acest moment. Pe de altă parte, există speculații despre cum să o porniți în viitor. Multe indică faptul că va fi un element al unui nou meniu de partajare care a fost anunțat în luna ianuarie a acestui an.

Din păcate, nu știți cât timp vor lua pregătirile pentru implementarea capturilor de scroll pe Google Chrome. În cel mai rău caz, ei nu pot ajunge, de asemenea, la versiunea finală a browserului deloc. Vom examina dezvoltarea acestei caracteristici și vom informa despre următoarele etape ale pregătirilor sale.

Browserul Google Chrome pe Windows, MacOS, Android și IOS pot fi găsite în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu