Principal » Internet » Google Chrome va primi modul de citire. Îl puteți testa

Google Chrome va primi modul de citire. Îl puteți testa

Internet : Google Chrome va primi modul de citire. Îl puteți testa

Google funcționează la implementarea modului de citire în browserul Chrome. Această opțiune, datorită care articolele sunt afișate într-o vizualizare simplificată, presupunând facilitarea unor texte lungi pe un computer larg. Publicațiile sunt afișate aici sub forma unei coloane înguste și toate ornamentele inutile dispar.

Așa cum notează un serviciu KNet, modul de citire este doar într-un stadiu incipient de dezvoltare. Acum îl puteți testa pe cont propriu, descărcând cea mai recentă versiune a lui Chrome 'A Canary. Le puteți găsi în catalogul nostru de software, meniul derulant Toate versiunile.

Pentru a testa modul de citire, trebuie mai întâi să te uiți la setările avansate, adică opțiuni experimentale bazate pe steaguri. Vom ajunge la ei după ce vom intra în adresa browserului în câmpul Adresa: // steaguri și aprobare cu tasta Enter. Acum va trebui să găsiți steagul potrivit, cel mai simplu mod de a utiliza motorul de căutare din partea superioară. În acest caz, suntem interesați de opțiunea # Activare-cititor-MODE.

După modificarea valorii drapelului pe Enabled, trebuie să reporniți în continuare browser pentru a face modificări au fost aplicate. Din acel moment, modul de citire poate fi deja testat. Pentru ao activa, a afișa un articol pe Internet și apoi introduceți meniul browserului (simbolul a trei puncte din partea dreaptă, de sus a ecranului) și selectați opțiunea "Explorați pagina ". Dacă articolul este recunoscut, conținutul va fi încărcat automat în noua vizualizare.

În practică, modul de citire seamănă cu o pagină de amplificare ușoară, afișată pe smartphone-uri. Acțiunea lor este acum modificată recent, astfel încât în ​​câmpul de adrese din browser să fie mai ușor de înțeles adresa. Este de remarcat faptul că mai devreme în crom de testare a apărut, de asemenea, într-un mod de focalizare care vă permite să afișați pagini în ferestre noi fără o curea de butoane de adresă sau de navigare.

Browserul Google Chrome din multe versiuni și versiuni pentru diferite platforme poate fi găsit în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu