Principal » Internet » Google Chrome 87 disponibil pentru descărcare. Ei promit din nou că el va fi mai rapid și mai eficient

Google Chrome 87 disponibil pentru descărcare. Ei promit din nou că el va fi mai rapid și mai eficient

Internet : Google Chrome 87 disponibil pentru descărcare. Ei promit din nou că el va fi mai rapid și mai eficient

Google a lansat versiunea oficială a Chrome 87. O listă de produse noi este destul de mare. Pe măsură ce oferă creatorilor, trebuie să fie mai rapidă și mai economie de energie. Ei introduc un instrument care a promis să adauge două ediții în urmă.

Cea mai recentă versiune de Google Chrome 87 este acum disponibil pentru descărcare. Aceasta va fi ultima actualizare mare a browserului în 2020. Versiunile ulterioare au fost anunțate numai la 2021. Și de data aceasta, Google promite din nou că, în această versiune a introduce mecanismul „Mute “ toate cărțile inactive, resursele adică care reduc resursele utilizate de browser. Funcția "tab-ul tabelului " a apărut deja în Chrome 85 și Chrome 86.

În ambele cazuri, sa încheiat la anunțuri și după câteva zile, google a informat cu privire la retragerea funcției. Mecanismul "TAB THROTLING " este de a traduce în creșterea duratei de viață a bateriei laptopului cu mediu 1,25 ore, și începe să accelereze browser-ul cu 25 la suta. și încărcarea de pagini cu 7%. De asemenea, va reduce cererea de memorie RAM.

Chrome 87 - Un nou browser de fișiere PDF, funcții omnibox și modificări ale cardurilor

Printre schimbări mai vizibile, pentru prima oară în istoria Chrome, Ridicarea trecerii fișierelor PDF. În vederea nouă există o bară laterală care conține o previzualizare a tuturor paginilor. Locul pentru a plasa butoanele să se apropie și să respingă documentul - acum este situat în mijloc. Browserul vă permite, de asemenea, să lăsați pagini de lângă dvs. În cazul în care noua versiune nu a apărut încă de la tine, puteți începe la adresa: chrome: // flags / # pdf-vizualizator de actualizare.

În Chrome 87 există încă câteva caracteristici noi la care nu am primit încă acces. În barul de căutare, numit Google Omnibox, O opțiune de căutare a instrumentului de browser va apărea. De exemplu, după introducerea "Ștergeți povestea ", Google ne va afișa un indiciu care poate fi mutat direct pentru a șterge datele de navigare.

Google adaugă videocompoze noi. Direct în browser-ul Chrome va fi capabil de a personaliza cadrul corespunzător de pe camera noastră, adică mărirea / distanță și pentru a muta imaginea mai mult spre dreapta sau spre stânga. Chrome vă va permite, de asemenea, să rulați toate cardurile recent deschise din noua sesiune de navigare și aceasta nu este o închidere aleatorie, ci o setare fixă.

De asemenea, va apărea motorul de căutare a cardului deschis. Ei vor primi mai întâi utilizatorii Chromebooks, iar pentru restul, funcția va fi disponibilă la o dată ulterioară. Există, de asemenea, o mulțime de produse noi pentru dezvoltatori, care sunt detaliate informații pe blogul Google.

Browserul Google Chrome pe Windows, MacOS, Android și IOS pot fi găsite în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu