Principal » Internet » Google a vrut să blocheze vânzarea de accesorii pentru arme de foc. UPS, ceva nu a funcționat

Google a vrut să blocheze vânzarea de accesorii pentru arme de foc. UPS, ceva nu a funcționat

Internet : Google a vrut să blocheze vânzarea de accesorii pentru arme de foc. UPS, ceva nu a funcționat

În 2012, Google a anunțat că de la rezultatele căutării, Google Shopping oferă accesorii funcționale pentru arme de foc. Numai acei aditivi vor rămâne, ceea ce sporește siguranța, de exemplu lacăturile pentru un fermoar cu arme. Nu a reușit să.

Tema de accesorii pentru arme revine, desigur, în legătură cu tiruri de week-end de la Dayton, în Ohio, precum și în El Paso din Texas, care a consumat un total de 30 de persoane.

Filtru primitiv

După cum sa menționat de creatorul Pinboardului, Programatorul Polonez Maciej Cegłowski, filtrul Google 'o eliminare de la achiziții Ofertele Google cu combinații pentru arme de foc sunt caracterizate de o ineficiență excepțională. Sa dovedit faptul că blocada funcționează într-un mod foarte primitiv, și anume se poate referi numai la anumite fraze. De exemplu, veți bloca rezultatele căutării "ar 15 mod ", dar nu mai este "AR cincisprezece mod ".

Și astfel puteți găsi o reclamă pentru o revistă de 100 de cartușele pentru muniție .223 Remington. Foarte asemănător cu cel care a folosit shooterul de la Dayton. Pe de altă parte, ce se aplică și noi, stâlpi, este dificil să cumpărați accesorii pentru ASG sau Windbreakers. Acestea sunt găsite numai în achiziționarea Google, nu în pagina principală a rezultatelor căutării. Privind din punct de vedere logic, este greu de înțeles.

Google, problema unei erori de către editorii mărginii, a răspuns doar o declarație generică:

Inimile noastre se îndreaptă spre victimele acestei tragedii înfricoșătoare. Avem reguli stricte care reglementează tipurile de anunțuri pe care le permitem platformei noastre, iar anunțurile de arme sau părți ale armelor sunt o încălcare a acestor principii. Când găsim reclame care ne încalcă regulile, le eliminăm.

Găsiți un mijloc de aur

Acostament va nota că acest lucru nu este primul caz de acest fel, atunci când o companie din Mountain View nu blochează reclamele pentru arme. În februarie 2018, imediat după fotografiere în Parkland, Florida, motorul de căutare a apărut în motorul de căutare. Bump Stoci pentru carabinii AR-15. Bump stocul deci un accesoriu foarte controversat.

Este un fel de mâner, constând dintr-un balon și un mâner de pistol special conturate, care permite fotografierea de arme semi-automate de foc aproape continuu. Și aici există o altă problemă legală, atâta timp cât o armă semi-automată în cele mai multe state, puteți cumpăra relativ ușor, atât de plin de slot machines sunt în mare parte ilegale.

Ce este un stoc bump? Ar trebui să fie ilegală?!

Ce e amuzant, ca urmare a valului de critici Google, vorbind de colocvial, a făcut-o a doua pagină. Din rezultatele căutării, nu numai accesoriile militare au dispărut, dar și benzi muzicale, cum ar fi pistoale sexuale sau arme N 'trandafiri, precum și Animație japoneză PT. Gundam.

Mai întâi de toate, fiți consecvenți

Totul se răspândește o consecință sau mai degrabă lipsa ei. Google mai întâi este prezentat ca un adversar declarat al armelor și chiar se mândrește cu îndepărtarea accesoarelor de la Google Shopping, iar între timp continuă să continue. Întrebare: Măsurile preventive au eșuat sau poate o consistență liniștită? În cele din urmă, fiecare reclamă este câștigurile.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu