Principal » Internet » Goodie

Goodie

Internet : Goodie

Goodie este o aplicație gratuită care conține cupoane de reduceri pentru utilizarea în magazine alimentare, farmacii, restaurante și multe altele. Datorită acestuia, vom verifica, de asemenea, ceea ce ne așteaptă promoții și vânzări în cele mai apropiate centre comerciale.

Cumpărați mai ieftin în galeriile comerciale

Din fereastra principală Goodie, putem citi informații detaliate despre reduceri disponibile, dar nimic nu vă împiedică să găsiți mărci sau produse. Este demn de remarcat aici că mulțumiri lui Goodie vom putea cumpăra astfel de locuri precum. H & M, C & A, rezervat, Bieronka, Carrefour, Tesco, Lidl, Net, Smyk, Zara, Apart, McDonald 'S, KFC, Rossmann, Sephora, Pepco și Empik.

Toate cardurile de loialitate într-un singur loc

Înainte de o vizită la centrul comercial (Goodie suportă peste 450 de locuri de acest tip din toată Polonia), putem pregăti o listă de cumpărături, precum și să o împărtășim cu utilizatorii selectați. În plus, programul vă permite să creați cărți de loialitate ale mărcilor dvs. preferate și ale centrelor comerciale, deci nu va trebui să le căutăm în portofel, deoarece toate vor fi disponibile de la nivelul aplicației.

Cum funcționează cashback-ul bun?

De asemenea, trebuie să menționați inițiativa Goodie Cashback, ceea ce face ca clienții să achiziționeze în magazinele online să primească o rambursare parțială eliberată pe anumite produse.

Cele mai importante caracteristici:

  • Cupoane de reducere pentru utilizarea în cele mai mari rețele comerciale din întreaga Polonia
  • Cumpărați mai ieftin în astfel de magazine, cum ar fi: Empik, Biedronka, Zara, rezervat, Smyk, C & A, H & M și multe, multe altele
  • Creați și distribuiți lista de cumpărături
  • Da de la cashback-ul bun
  • Toate cardurile de loialitate într-o singură aplicație

Recomandat
Lasă Un Comentariu