Principal » Internet » Mergând.

Mergând.

Internet : Mergând.

Mergând. Aceasta este o aplicație poloneză care agregată informații despre evenimentele din cele mai mari orașe poloneze. Într-o formă atractivă, nu numai că vă familiarizați nu numai cu oferta lor culturală, dar, de asemenea, găsiți-vă calea de a plasa și chiar cumpărați bilete.

Folosind. Începe cu definiția orașului, găsim aici, printre altele, Varșovia, Wrocław, Kraków, Trójmiasto, Łódź, Poznań sau Lublin. Apoi, într-o formă grafică atractivă, cele mai importante evenimente culturale (muzicale, film, asociate cu arte vizuale și chiar gastronomice) sunt prezentate atât în ​​orașele individuale, cât și în orașele individuale.

Utilizatorul are opțiunea de a determina cu precizie cadrul de timp pe care mă interesează cum să vă familiarizați cu detaliile fiecărui eveniment: Din aplicație, puteți accesa informațiile furnizate de organizator, precum și să vă familiarizați cu prețul biletului.

Aplicația vă permite, de asemenea, să vă configurați contul, care poate fi efectuat utilizând datele Facebook. După conectare, este posibil să adăugați evenimente la favoritele dvs., precum și utilizarea aplicației ca intermediar în achiziționarea unui bilet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu