Principal » Internet » Gog.Com va da bani pentru un joc eșuat "nici un om " pe cheltuiala ta

Gog.Com va da bani pentru un joc eșuat "nici un om " pe cheltuiala ta

Internet : Gog.Com va da bani pentru un joc eșuat

Jocul "Nimeni nu a fost de a ne oferi mari oportunități pentru explorarea exterioară, dar pentru mulți oameni s-au dovedit a fi mortali. Când marcajele au început deja să se schimbe de la "negativ " la "mixt ", o actualizare următoare, potențial periculoasă pentru stările salvate ale jocului. În plus, trebuia să introducă un mod pe termen lung pentru mulți jucători și

..

În versiunea Gog.com, din păcate, încă nu avem. Nimic ciudat că numeroși clienți doresc să returneze un produs care nu îndeplinește așteptările.

În această situație dificilă a gogului.Com vine din nou jucători. Platforma de conducere a anunțat că magazinul va da bani pentru "Nimeni om 's " jucători nemulțumiți. Creanța va plăti propriul buzunar, deși Jocurile Bună ziua nu oferă o întoarcere și promisiuni în acest an pentru a rula un multiplayer. Mulți oameni nu vor să aștepte.

Pentru a ascuți chiar și jucători, gog.COM oferă o întoarcere chiar dacă jocul nu mai este acoperit de o garanție standard de returnare de 30 de zile. Pentru a recupera banii, trebuie să contactați asistența tehnică a lui Gog.COM. Mijloacele returnate pentru joc pot fi găsite în portofoliu din contul GOG.COM.

Desigur, putem petrece aceste mass-media pe unul dintre vânzările active. În zilele următoare, putem profita de o vânzări săptămânale, în care o mulțime de jocuri bune au fost reduse chiar cu 85%, promovarea jocurilor de călători ("crawl ", "Hacknet " Orwell "și alții), vânzări de japonezi și reduceri ale jocurilor Jocuri Telltale, inclusiv jocuri Batman excelente.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu