Principal » Internet » #Gofiber - Recomandând un internet cu fibră optică veți primi de la Orange chiar PLN 200

#Gofiber - Recomandând un internet cu fibră optică veți primi de la Orange chiar PLN 200

Internet : #Gofiber - Recomandând un internet cu fibră optică veți primi de la Orange chiar PLN 200

Fibrele optice Orange este o altă provocare pentru cei care par au deja internet de bandă largă. În cele din urmă, aceasta este toate definițiile, odată ce un link de 2 MB / s a ​​fost motivul pentru un rezumat. Astăzi "Orange " spune totuși Łączachoptycznych în casă cu o capacitate de până la 600 MB / s (să spunem -Gwarantowane este de 100 MB / s), și în plus Phymy Pieniądzeza recomandă serviciile lor.

Aplicația Gofiber este o modalitate de a reface clienții o rețea amenințată de vânzători. Oferind 150 de infecțiuni PLN, care vor zbura în mod eficient legăturile cu fibră optică, telecomunicațiile se deschid, de asemenea, calea către promovarea vocațională a vânzătorului - așa cum vrea cineva, poate să devină nu numai recomandând, ci în ordine.

Să începem cu comenzi: Aici, după înregistrarea în aplicație, trebuie luată în considerare consimțământul la regulamente, fibra optică va fi utilă pentru a vă consimți prietenilor - și gama oferită de Orange Services. Vă rugăm să specificați pericolul (toate nevoile, numele de familie și numărul de telefon), restul de telecomunicații. Dacă o persoană prietenoasă decide Nazakup, „portocaliu “ trimite la contul nostru 150 PLN (și chiar mai mult, pentru că la început după instalarea aplicației vom ajunge la 50 de zloti pentru a ridica după prima comandă efectivă).

După trecerea la versiunea Pro, asigurați-vă că instruirea dvs. online - și aici devenim un vânzător pe Internet (și, de asemenea, televizor) strălucitor. Comandă de preluare personală, MOżLIWOśćZAROBILIA Mai mult, Comisia este egală cu media a trei facturi, plătită de persoana a cărei serviciu de predare portocalie światłowódzostała.

Trebuie să fie amintit că, indiferent de modul de utilizare a #gofiberului, acesta este un venit suplimentar din perspectivă.Orange, prin urmare, prevede că va emite o groapă, ambele recomandă ca ISPRZEDAWCOM.

Aplicația este disponibilă acum pe Android, dar în curând versiunea pentru iOS. Puteți găsi mai multe informații despre site-ul web.EN. Putem face pentru a afla că, datorită vitezei de conexiune fără precedent, puteți descărca CD-ul în fullhd în 3 minute, indiferent de ce ar trebui să însemne.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu