Principal » Internet » Goclever Neo Cleaner - aspirator, mop și umidificator de aer într-unu

Goclever Neo Cleaner - aspirator, mop și umidificator de aer într-unu

Internet : Goclever Neo Cleaner - aspirator, mop și umidificator de aer într-unu

dispozitive de curățare autonome devine viața de zi cu zi și tot mai mulți oameni să descopere avantajele hardware care pot efectua treburile casnice mai plictisitoare și obositoare pentru noi. Este optim dacă un astfel de dispozitiv poate face mai mult de o lucrare - un exemplu perfect al unui astfel de produs este Neo Cleaner, primul robot de curățare în oferta Goclever. El poate vid și se spală podeaua și, de asemenea,

..

umidifică aerul. Avantajele suplimentare ale dispozitivului sunt: ​​un preț foarte atractiv, o eficiență ridicată de curățare, un sistem avansat de senzori anti-coliziune, o baterie capabilă și o opțiune de programare extinsă.

Dispozitivul are doar o înălțime de numai 7,6 cm (fără probleme, astfel încât el să poată reuși să curețe chiar și sub mobilier joasă), două perii laterale și una centrală, precum și un set de senzori pentru a preveni izbitoare în mobilier / pereți și o cădere NP. de pe scări. Forța de aspirație ridicată (1600 PA) și faptul că toate periile au fost făcute din fire cu aderență crescută, face ca Neo Cleaner să îndepărteze eficient orice murdărie de la podelele de diferite tipuri - de la plăci / parchete netede, prin covoare, până la covoarele de la cu parul scurt. Murdăria sunt colectate în praf / deșeuri cu o capacitate de 450 ml (suficient pentru a curăța cu succes chiar și extins).

Un avantaj important al știrilor din oferta Goclever este, de asemenea, faptul că, în plus față de aspirarea, poate spăla și podeaua - umpleți recipientul încorporat cu apă. Un plus interesant este, de asemenea, funcția de umidificare a aerului. În ambele cazuri, adăugarea mirosului la rezervorul de apă, Neo Cleaner reîmprospătează aerul în casă, umplându-l cu arome preferate.

Ofertele de dispozitiv toate funcțiile pe care în fiecare zi ar putea avea nevoie marea majoritate a utilizatorilor de astfel de echipamente, în plus față de un preț foarte atractiv. Proprietarul poate alege unul dintre mai multe moduri de lucru disponibile, în funcție de nevoile (precis, automat, control al utilizatorilor). Este important faptul că aspiratorul a încorporat senzori infraroșii și ultrasonici, motiv pentru care detectează obstacolele și le ocolește, optimizând munca și traseul. Neo Cleaner, datorită posibilității de control la distanță prin săgeți, permite, de asemenea, utilizarea imediată pentru a curăța rapid contaminarea rezultată brusc.

Foarte important, din punctul de vedere al utilizatorului, avantajul este posibilitatea de a planifica cu precizie funcționarea dispozitivului - utilizatorul poate decide în ce zile ale săptămânii și la ce oră este de a alerga aspiratorul (datorită acestei case pot să fie curățate într-un moment în care gospodăriile vor fi NP. La locul de muncă / școală / în vacanță). O baterie cu o capacitate de 2600 mAh oferă energie pentru OK. 2 ore de lucru, care suficient de mare pentru a curăța chiar și un apartament mare. Când nivelul de încărcare a bateriei scade la minimum, aspiratorul va găsi calea spre doc și va începe să se încarce.

Să adăugăm că toate funcțiile NEO Cleaner pot fi controlate atât de un panou tactil la cel mai curat aspirator, cât și prin utilizarea telecomenzii. Foarte important, producătorul oferă, de asemenea, componente de piese de schimb care exploatează cele mai multe (perii, baterie), care pot extinde în mod semnificativ durata de viață a dispozitivului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Materiale de presare

Recomandat
Lasă Un Comentariu