Principal » Internet » Gmail cu add-on-uri pentru a lucra mai confortabil și mai eficient

Gmail cu add-on-uri pentru a lucra mai confortabil și mai eficient

Internet : Gmail cu add-on-uri pentru a lucra mai confortabil și mai eficient

După noua apariție a Calendarului Google, avem o actualizare Gmail. Este adevărat că nu există nicio aspect nou aici, dar există altă atenție la schimbare - sprijin pentru extensii. Datorită acestora, puteți conecta convenabil prin poștă cu instrumente externe pentru a funcționa mai convenabil și mai rapid.

Extinderea a fost testată din martie, deci nu există surprize aici. Acestea sunt de obicei add-on-uri de afaceri, permițând să gestioneze sarcini, să comunice în grup, să distribuie facturile și altele asemenea.

În lista disponibilă de la începutul extensiei, vom găsi Asana, Trello și Strigă pentru a gestiona sarcinile și proiectele, Dialpad și RingCentral pentru a comunica și a angaja pentru a gestiona aplicațiile de la candidați pentru diferite poziții. Există, de asemenea, o facturare Intuit QuickBooks pentru a difuza facturile, prosperiworks pentru a gestiona baza de date a contractanților, smartsheet pentru așezări și dungi pentru comunicare comercială. În curând, DocuSign va apărea, de asemenea, conceput pentru semnarea digitală a documentelor.

Acest lucru, desigur, numai începutul. Dezvoltatorii își pot crea propriile accesorii Gmail folosind carduri de context - cadru, permițându-vă să construiți ferestre contextuale care apar atunci când aveți nevoie. Puteți plasa elemente diferite în ele, inclusiv informații suplimentare, formulare, grafică și link-uri, adică tot ce poate fi utilizată la conectarea a două aplicații de browser. Este important faptul că același cod va funcționa într-o versiune desktop și mobilă a Gmail. Detaliile pot fi găsite în documentație.

Adăugările disponibile în supermarket disponibile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu