Principal » Internet » Strălucire

Strălucire

Internet : Strălucire

Strălucirea este un sistem extins de urmărire a ciclului menstrual, ale căror creatori cooperează cu clinicile americane care tratează infertilitatea și aplicând fertilizarea artificială. Aplicația este îndreptată către femeile care încearcă un copil și dorește să evite sarcina, conține și un modul pentru a ajuta la urmărirea sănătății după inseminare sau fertilizare in vitro.

În cerere, se poate efectua o condiție de sănătate foarte detaliată, completarea informațiilor despre rezultatele testelor de fertilitate, starea colului uterin, blocarea, temperatura corpului, greutatea și multe altele. Puteți descrie în detaliu bunăstarea, diverse simptome care însoțesc fazele următoare ale ciclului și medicamentele acceptate. Datele sunt procesate de cele mai avansate de la astfel de sisteme pentru a oferi cele mai bune predicții de ovulație.

Informațiile colectate în aplicație pot fi vizualizate în vizualizarea calendarului și în diagrame lizibile. De-a lungul timpului, aplicația învață unele scheme și sugerează mai bine atunci când este mai bine să utilizați contracepție suplimentară. În aplicație există, de asemenea, o mulțime de informații utile privind sănătatea și fertilitatea.

Informațiile salvate în strălucire pot fi protejate printr-o parolă. De asemenea, puteți utiliza versiunea "pentru partener " dacă este de asemenea implicată. Glow poate sincroniza datele cu multe alte aplicații, cum ar fi MyFitnespal sau Google Fit. Cu strălucire, puteți utiliza, de asemenea, aplicația de vizionare.

Un element inerent al strălucirii este o comunitate bogată, vorbind în limba engleză, sprijinind femeile încercând un copil. În state, creatorii strălucirii cooperează cu clinici care tratează infertilitatea, ceea ce oferă posibilități suplimentare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu