Principal » Internet » Glovo sărbătorește succesul. Polii au descărcat aplicația de peste un milion de ori

Glovo sărbătorește succesul. Polii au descărcat aplicația de peste un milion de ori

Internet : Glovo sărbătorește succesul. Polii au descărcat aplicația de peste un milion de ori

Glovo, aplicație pentru comandarea achizițiilor cu livrare, se bucură de o mare popularitate în Polonia. Creatorii tocmai s-au luptat cu un succes valabil - un milion de descărcări numai în țara noastră din magazinul de joc și Appstore. Acest moment semnificativ a inspirat Glovo pentru a împărtăși statistici interesante. Se pare, de exemplu, că una dintre comenzile din Sopot a fost realizată până acum în Polonia, care a durat 8 minute.

Din celelalte numere, aflăm că Glovo poate fi folosită în 30 de orașe din Polonia, iar cei mai obișnuiți utilizatori sunt între 26 și 35 de ani - o femeie ușor mai des decât bărbații. Majoritatea simpatizanților de aplicații locuiesc în Varșovia, iar cele mai frecvent alese feluri de mâncare includ bucătăria americană, în special burgeri. Glovo susține peste 2.700 de puncte partenere.

Glovo sărbătorește milioane de aplicații de descărcare de poli, fotografie. Materiale de presare.

"Cel mai adesea utilizatorii utilizează cererea vineri și sâmbătă, în seara între 17 și 19 " - a explicat Carlos Silván, Director General Glovo Polonia. "Înainte de pandemie, am văzut și salturile numărului de comenzi pentru prânz, dar în timpul izolației orelor lor au schimbat unele schimbări. Am observat diagramele "trage" - comandă toată ziua, care poate avea, de asemenea, o ofertă mai largă în segmentul de cumpărare a alimentelor ".

Orașe în care lucrează Glovo în Polonia sunt: ​​Varșovia, Kraków, Łódź, Wrocław, Gdańsk, Gdynia, Poznań, Katowice, Sopot, Lublin, Szczecin, Toruń, Bydgoszcz, Białystok, Rzeszów, Olsztyn, Opole, Płock, Gliwice, Sosnowiec, Chorzów , Gorzów Wielkopolski, Elbląg, Częstochowa, Bielsko-Biała, Rybnik, Kielce, Bytom, Tychy și Radom.

Glovo pe Android și IOS pot fi găsite în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu