Principal » Internet » Glovo

Glovo

Internet : Glovo

Glovo este o aplicație care vă permite să comandați achiziții cu livrarea dvs. la domiciliu - în principal alimente, dar nu numai. Cu programul pe care îl puteți comanda, printre altele, o masă, alimente sau medicamente, alegând dintr-o serie de rețele bine-cunoscute, inclusiv, printre altele, magazinele lui Biedronka sau restaurantele McDonald . Se acceptă 2.700 de parteneri.

Programul se bucură de o mulțime de popularitate în principal în rândul adulților cu vârsta sub 35 de ani. Când se folosește Glovo, merită să țineți cont de faptul că costul de livrare depinde de distanța pe care curierul va trebui să o înfrângă. Glovo Couriers poate, de asemenea, să ia orice element de la dvs. și să îl livreze la locul indicat - serviciul nu trebuie să fie conectat la achizițiile din restaurantul sau magazinul de produse alimentare.

În care orașele Glovo lucrează?

La momentul creării acestei descrieri, Glovo operează în 30 de orașe din Polonia, iar acestea sunt: ​​Varșovia, Kraków, Łódź, Wrocław, Gdańsk, Gdynia, Poznań, Katowice, Sopot, Lublin, Szczecin, Toruń, Bydgoszcz, Białystok, Rzeszów, Olsztyn, Opole, Płock, Gliwice, Sosnowiec, Chorzów, Gorzów Wielkopolski, Elbląg, Częstochowa, Bielsko-Biała, Rybnik, Kielce, Bytom, Tychy și Radom.

Recomandat
Lasă Un Comentariu