Principal » Internet » Lipsa globală de chips-uri scutură cercuri mai largi. Acum el va lovi producătorii de smartphone-uri

Lipsa globală de chips-uri scutură cercuri mai largi. Acum el va lovi producătorii de smartphone-uri

Internet : Lipsa globală de chips-uri scutură cercuri mai largi. Acum el va lovi producătorii de smartphone-uri

Deficiențele suplimentare ale semiconductorilor pe piața tehnologică vor fi o problemă tot mai mare. Până în prezent, astfel de industrii, cum ar fi industria automobilelor sau producția de computere, laptop-uri sau console, s-au luptat cu deficiențele lor. Cu toate acestea, trebuie să vă așteptați ca acum problema să atingă și smartphone-uri și tablete.

Serviciul CNBC citează cuvintele lui Tim Cook, CEO-ul Apple, în conformitate cu mai multe probleme cu aprovizionarea și producția va cauza probleme cu furnizarea de produse, cum ar fi iPhone și iPad. El a raportat, de asemenea, că deficiențele nu se aplică procesatorilor de mare putere, pe care Apple îl produce în mod independent pentru dispozitivele sale. Principala problemă este jetoanele pentru sarcini mai puțin exigente, cum ar fi suport pentru afișajele mobile.

Concluziile nu au fost scoase

Datorită noii variante a coronavirusului, care a cauzat returnarea unei îndepărtări mai mari în multe țări, producătorii de echipamente se pot aștepta ca situația să nu revină la un standard anterior. Deja mai devreme, analiștii au sugerat posibilitatea de deteriorare suplimentară a situației. A fost, de asemenea, subliniată faptul că circumstanțele pot duce la o reducere a producției de echipamente și la creșterea suplimentară a prețurilor.

Interesant, CNBC observă că producătorii de tehnologie au avut ocazia să urmeze aceeași cale, care au fost determinate de companiile de producție auto. Acesta din urmă limitat sau chiar a oprit producția unor vehicule care cunosc că în lunile următoare va exista o scădere a cererii de mașini.

Intel va cheltui 3,5 miliarde de dolari pentru a accelera producția de jetoane

Companiile mai mici vor simți o lipsă de sever

Analistii din industrie cred că producătorii mai mici, cum ar fi Lenovo, TCL, sau HMD Global, probabil, suportă greul lipsa, si va fi simtit mult mai puternic decât jucătorii mari de pe piață. Producătorii străini au stocat componente critice în cazul unor probleme suplimentare cu obiectele de la Silicon Wahers.

Stocurile stresate nu pot fi suficiente pentru o lungă perioadă de timp. Syed Alam, un expert în semiconductori reamintește că companiile smartphone-uri au beneficiat de stocuri rămase pe piață de către companiile auto care au redus cererea de jetoane. În prezent, sectorul auto captivant prin care există o competiție ascuțită pentru livrarea semiconductorilor.

Pentru consumatori, aceasta înseamnă o amenințare reală la adresa prețurilor la telefoane mai mari și o lipsă mai mare de modele pentru care există mai multă cerere. Vă puteți aștepta la alte lipse de semiconductori pentru a reduce furnizarea de smartphone-uri cu cel puțin 10% față de producția asumată de producători.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSprezicitori

Recomandat
Lasă Un Comentariu