Principal » Internet » GitHub este un club pentru băieți? El a pierdut unul dintre cei mai cunoscuți angajați

GitHub este un club pentru băieți? El a pierdut unul dintre cei mai cunoscuți angajați

Internet : GitHub este un club pentru băieți? El a pierdut unul dintre cei mai cunoscuți angajați

Revenind printre dezvoltatorii nu există nici un fel nu sunt familiarizați cu GitHub - o companie tanara care ofera uneltele și platformă de colaborare privind programele și publicarea Codului de proiecte - și nu aud despre inegalitatea de gen și, în funcție de apelantului, situația fatală sau excelent a femeilor angajate în programare.

O altă discuție despre situația femeilor din industrie a început plecarea lui Julie Ann Horvath din Githuba. Julie sa alăturat proiectului tânăr în 2012, prima femeie dintr-o echipă de design și dezvoltator. Ea a recunoscut că a fost încântată de ideea platformei, pentru că acesta este un loc pentru oamenii care fac ceva pentru oamenii care vor să facă ceva. De data aceasta el a devenit celebru printre altele, datorită proiectelor Passion - o serie de întâlniri pentru a promova proiecte legate de femei GitHub - și de modul de promovare a companiei ca prietenos pentru femei. Cuvintele lui Julie, totuși, indică faptul că a fost doar sărare a realității.

Detalii despre plecarea lui Julie a împărtășit funcția editorială a TechCrunch. A fost foarte dificil să vă obișnuiți cu cultura, comunicarea agresivă pentru a trimite codul la proiect (în mod specific, a fost vorba despre adresele de tragere vulgare) și cât de puțin bărbați au lucrat, respectați și apreciați opinia mea - a scris Julie. Ea a recunoscut că la început sa alăturat clubului, dar situația sa schimbat atunci când persoana a fost un subiect de discuție într-un loc complet inadecvat - de exemplu, doar în rapoartele de depozit și de erori.

Acest lucru, desigur, a condus la sentimentul că Julie este tratată diferit decât restul echipei. De ce? Deoarece este diferit de restul, ceea ce a dus la un sentiment de discriminare bazat pe sex. Comentariile atașate la activitățile în magazia nu sunt cotate, astfel încât să putem doar ghici la ce au fost natura și ghicitul care ar putea fi ofensatoare, dacă numai caustică. Cu toate acestea, acest lucru nu este un loc de recuperat cu colegii. TechCrunch Julie, de asemenea, a spus că reacțiile angajaților github pentru activitatea multor femei angajate au fost definite de ea ca o problemă gravă.

Înainte de a pleca Julie, unul dintre programatori, o persoană bine cunoscută în comunitate și companie, aparent încercată să o aleagă direct. Respinsă a sabotat proiectele lor comune. Se pare că Julie nu era singura lui „victimă “, iar femeile din companie sunt o oportunitate pentru el. Proiectele de pasiune au fost create ca o reacție, printre altele, pentru un astfel de comportament, dar nimic ne-a îmbunătățit.

Punctul de cotitură a fost relaxat conversație cu o băutură de la soția unuia dintre capete. Rapid a coborât pentru a se asigura că acesta are un impact asupra deciziilor soțului ei și la o mai bună Jullie nu locul de muncă schimbare și nu difuzează ceea ce se întâmplă în Github. Se pare co-proprietar al companiei are, de asemenea, spioni care au acces la comunicare între angajați. Problema sa înrăutățit pe Julie Boyfriend, de asemenea, lucrând în Github, care este interdicat pentru partenerul său.

Zvonurile spun că soția rang înalt angajat GitHub menționată mai sus chestionat alți angajați despre Julie și viața ei personală. Pe de altă parte, informațiile de la Julie au amenințat șeful companiei la consiliul companiei. O femeie a pus o femeie a apărut în birou, de obicei lângă programator, și în diverse moduri a lucrat pentru a lăsa Julie în cele din urmă să renunțe la muncă. Prietenul ei nu a avut, de asemenea, o viață ușoară și, aparent, unul dintre co-fondatorii companiei a încercat să mă convingă să plec. Julie a spus la revedere la prima companie, dar cum susține el, un pic de amărăciune a vărsat ceva complet diferit. Programatorul simțit dezgustat și jenat când a văzut, la fel ca doi dintre prietenii ei, să joace un hula-hop, și se uită la colegii lor stau pe o bancă. Scena numită la club cu striptease.

Puteți citi multe despre decizia ei pe Twitter. Nu există, de asemenea, comentarii amare. Există cuvinte precum hărțuirea și abuzul, precum și acuzații pentru lipsa de acțiune din partea consiliului de administrație a Githubei către prădători și trunchiuri. Există, de asemenea, precauții altor angajați marginalizați în diverse companii care nu pot conta pe nici o protecție împotriva angajatorului. TechCrunch a postat o captură de ecran a platformei de comunicare a personalului intern Github, unde este dificil să găsești un comentariu simpatic. Samokwańcza Regina Githuba a fost acuzat de minciuni legate de munca altora, dizolvarea bârfă despre alte femei la locul de muncă și obstrucționează o altă viață.

Co-fondatorul companiei a publicat o scuză oficială. În nota Chris WansTrath, actualul manager Githuba a anunțat că ancheta se desfășoară în această privință, iar persoanele indicate de Julie ca dispoziții chicate (unul dintre șefii și unul dintre colegii săi) au fost eliberați de obligația de a lucra. WansTrath a explicat, de asemenea, că femeia în cauză nu este și nu a afectat ocuparea forței de muncă, dar la alte obiecții nu s-au referit. Problema nu mai este tratamentul inegal al femeilor. Cazul a mers mult mai departe, managementul și o persoană care nu a fost asociată cu compania a fost implicată, iar intimitatea angajaților este și în discuție.

Faptul este că printre programatori femeile sunt o minoritate și doar priviți în jur pentru a vedea acest lucru pentru dvs. Ca o disproporție mare, aceștia au cercetat recent cercetarea Comisiei Europene, desfășurate între creatorii aplicațiilor mobile. Acolo oamenii reprezintă 91% dintre programatori. Lucrul într-un astfel de mediu nu este ușor pentru niciuna dintre părți, forțând, în același timp, oamenii să lupte nu numai cu educația și cultura în care au crescut, dar și natura speciei. Din păcate, nu există rețete simple care să se asigure că toată atmosfera sănătoasă la locul de muncă, în timp ce acțiunile în favoarea unuia sau a unui alt drept egal tind să aibă efecte secundare, pe care proiectele de pasiune sunt un bun exemplu.

Istoria lui Julie a fost prezentată aici doar pe de o parte. Nu putem spune fără echivoc dacă femeile Github sunt tratate de fapt ca un stripper sau doar acesta a fost un angajat de reacție. Putem indica doar faptul că un terț, care nu sunt angajate în cadrul companiei, ar putea mișca liber după ce și aparent chiar citit corespondența angajaților, și că conflictul nu a fost rezolvată în mod satisfăcător. Oricare ar fi cauzele sale, câțiva oameni suferă de acest motiv. Această poveste va fi, de asemenea, pentru că femeile având în vedere o carieră în alt argument, totuși, să nu meargă în această direcție.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu