Principal » Windows » Gilisoft Private Disk11.0

Gilisoft Private Disk11.0

Windows  : Gilisoft Private Disk11.0

Gilisoft Private Disk este un instrument pentru o protecție ușoară și rapidă a fișierelor. Datorită acestor documente confidențiale, fotografiilor sau altor fișiere nu merg la mâinile utilizatorilor neautorizați.

Cum funcționează?

Software-ul vă permite să criptați algoritmul de date AES 256 de biți, indiferent dacă doriți să asigurați fișiere pe hard disk-ul computerului sau pe suportul extern extern. Interesant, Discul Privat Gilisoft este, de asemenea, îndreptat către persoanele care stochează date importante "în nor", deoarece oferă o funcție pentru a asigura conținutul casetei pe Dropbox și alte astfel de servicii.

Gilisoft Private Disk vă permite să pregătiți un hard disk privat portabil disponibil prin USB. Protecția datelor prin cerere nu face viruși, cai troieni, spyware sau malware nu vor duce la pierderea de fișiere valoroase; Este, de asemenea, imposibil de interceptarea de către terți.

Verificați gratuit

Este de remarcat faptul că Discul Privat Gilisoft este disponibil în versiunea de încercare, unde dimensiunea maximă a discului creat poate fi de numai 500 MB. După ce am citit acest eșantion, trebuie să dezinstamând instrumentul sau să decidem să achiziționăm o ediție completă a costurilor mai mici de 40 USD.

Cele mai importante caracteristici:

  • Ascundeți și asigurați accesul la fișiere importante
  • AES 256 biți criptare
  • Crearea unui hard disk privat USB portabil
  • Protecția împotriva virușilor
  • Versiune gratuită de încercare

Recomandat
Lasă Un Comentariu