Principal » Internet » O scurgere de date gigantice de pe Facebook. Informații semi miliarde dezvăluite

O scurgere de date gigantice de pe Facebook. Informații semi miliarde dezvăluite

Internet : O scurgere de date gigantice de pe Facebook. Informații semi miliarde dezvăluite

Nu a existat încă o scurgere de date excelentă. De la serverele Facebook, informațiile au fost împiedicate peste o jumătate de miliard de utilizatori. Solii sumari sunt printre răniți.

533 milioane de înregistrări. Iată scara atacului ciberneticilor care au luat pe Facebook. Victima lor a căzut o bază de date imensă, care conține informații despre utilizatorii celei mai mari platforme de socializare.

Potrivit informațiilor dezvăluite, o carieră de cibernetică a scăzut cu date destul de extinse. Acestea sunt nume și nume de familie, ID individuale atribuite de Facebook oricărui utilizator, data nașterii, informațiile despre locație și, în unele cazuri, de asemenea, adrese de e-mail și date biografice.

De asemenea, este cunoscut modul în care arată problema distribuției geografice a datelor furate. Acestea se referă la cetățenii din 106 de țări. În acest grup au fost 32 de milioane de americani, 11 milioane de locuitori din Marea Britanie, precum și 2,6 milioane de utilizatori din Polonia.

Acest lucru - din păcate - informații importante și deranjante. Astfel de date detaliate pot permite ciberneticilor să se impersonate efectiv utilizatorii, diverse încercări de spargere sau extruduri.

Aceste date, cel mai probabil, scurgeri în ianuarie și au fost oferite plăților interesate. În prezent, acestea sunt deja disponibile gratuit pe unul dintre forumuri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu