Principal » Internet » Gigabyte intenționează să fie chiar "Potop ". O mulțime de plăci de bază bazate pe chipset-ul Z690

Gigabyte intenționează să fie chiar "Potop ". O mulțime de plăci de bază bazate pe chipset-ul Z690

Internet : Gigabyte intenționează să fie chiar

Premiera procesoarelor de la Lacul Intel Alder se apropie mai mult și din ce în ce mai multe informații despre scurgerile plăcilor de bază.

Din nou, datorită utilizatorului Twitter cu Mommo_us, planurile pentru plăci de bază bazate pe chipset-ul Z690 din Gigabyte au fost descoperite. Am scris deja despre prețurile indicative ale unor modele, dar incertitudinea a rămas o chestiune privind sprijinul pentru standardele de memorie.

Un ceas de departe Cry 6 te-a încântat? Veți putea să o faceți într-o lume reală

Informațiile anterioare au indicat că modulele de memorie DDR4 vor merge la plăcile de bază cu chipset-urile H670, B660, iar Z690 au fost tratate în principal cu module DDR5. Cu toate acestea, se pare că o parte din producătorii de NP. Gigabyte intenționează să elibereze plăcile de bază cu chipset-ul Z690 în versiuni dedicate modurilor DDR4 și DDR5.

Cele mai înalte modele de modele de disc cu un chipset Z690 din seria AUBE XTREME, Master și Tachyon vor fi oferite numai într-o versiune compatibilă cu modulele DDR5. Între timp, modelele Aorus UTRA, Elite și Pro vor fi disponibile în versiuni adaptate la DDR4 sau DDR5. Lista indică, de asemenea, o nouă serie de Aorus Elite Stealth și o pereche de modele Aero și Gaming.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> HomeGibytel CooperativeGibytel

Recomandat
Lasă Un Comentariu