Principal » Internet » GetBackup3.3.3 construi 971

GetBackup3.3.3 construi 971

Internet : GetBackup3.3.3 construi 971

GetBackup este un instrument pentru copierea de rezervă a datelor pe Mac. Deși sistemul OS X este un mecanism simplu de backup-mașină - Cu toate acestea, GetBackup oferă mai multe funcții suplimentare care vor fi cu siguranță apreciate de utilizatorii avansați.

Programul vă permite să creați backup-uri bootabile ale partiției de sistem, deci nu este necesar să restaurați sistemul în cazul unei defecțiuni a discului, deoarece o putem rula direct de la nivelul de rezervă. În plus, aplicația vă permite să comprimați datele, ceea ce face ca copiile făcute de ea mult mai puțin spațiu.

În aplicație, putem selecta fișierele pe care trebuie să le includeți backup-ul și, în plus, putem folosi șabloanele gata făcute, datorită datelor cu ușurință și rapidă a datelor programului, cum ar fi iTunes, iPhoto, Mail, Contacte, de asemenea Ca dosar de document. Arhivarea cuplului poate fi personalizată cu un minut într-o anumită zi, iar intervalele de timp pe care le putem seta sunt în fiecare zi, săptămânal sau lunar.

Datele pot fi salvate pe un disc extern conectat la un computer sau o rețea, precum și pe suporturi de CD sau DVD cu posibilitatea de a împărți o copie de rezervă mare pe partea I "Burnout" a acestora pe multe discuri de la nivelul aplicației. Au existat, de asemenea, o funcție de creare a proiectelor, datorită cărora putem crea un program suplimentar de arhivare pentru date deosebit de importante, care este independent de setările generale.

Programul este disponibil gratuit în Freeware. Opțional, puteți achiziționa o versiune pro care oferă, printre altele, criptarea backup-urilor AES-256 algoritm și sincronizarea datelor între diferite computere.

Recomandat
Lasă Un Comentariu