Principal » Internet » Obțineți Tube7.5.1

Obțineți Tube7.5.1

Internet : Obțineți Tube7.5.1

Get Tube este o aplicație simplă, gratuită concepută pentru a vizualiza materialele pe YouTube și descărcați-le sub formă de fișiere de sunet sau filme.

Programul vă permite să vizionați site-ul web cu filme, deoarece puteți să o faceți într-un browser web, dar fără posibilitatea de a ieși din afara YouTube 'a. Dacă utilizatorul merge într-un film interesant, el îl poate descărca imediat făcând clic pe un buton și selectând dacă numai sunetul sau sunetul cu imaginea trebuie salvate. Datorită unei astfel de soluții, utilizatorul are dreptul de a alege materialul un material interesant înainte de a-și începe descărcarea. De asemenea, puteți descărca descărcarea, puteți adăuga automat sunetul în biblioteca iTunes și puteți selecta locul unde veți fi descărcat.

Există, de asemenea, o posibilitate diferită de a intra sau lipi în link-ul direct al locului direct la clip, și apoi publică comanda de descărcare pentru a descărca filmul.

Versiunea gratuită a programului vă permite să descărcați videoclipuri în rezoluția 720p și le salvează în format MP4. Versiunea completă a programului costă 5 euro și elimină această limitare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu