Principal » Internet » Coborâți pe gazonul meu! pentru weekend

Coborâți pe gazonul meu! pentru weekend

Internet : Coborâți pe gazonul meu! pentru weekend

Ca parte a divertismentului de weekend, oferim să coborâți pe gazonul meu! - Amuzant, prezentat într-un cadru audiovizual frumos al jocului Tower Defense, în care vom opri din nou valurile de adversari în urma țintă țintă predeterminată.

Murray Mendelson, 78 de ani, citește o viață fericită și liniștită în suburbiile unui oraș mare. Cuvintele mai degrabă de la compania de oameni care dedică gazonul lor fără margini. Toată lumea cunoaște omul mai în vârstă și obsesia sa pentru punctul de grădină. O după-amiază însorită la Murraya a vizitat oaspeții neplăcuți.

Coborâți pe gazonul meu! - Trailer oficial

Un bărbat de două și trouri la Ufoka nu a făcut o iarbă de ortografie. Arma lui de bază este un musket care alege unul, dar o lovitură îndepărtată. Cu timpul, totuși, nu este de ajuns și monedele câștigate trebuie să cumpere pușcă, ceea ce îi permite să dea mai multe și mai multe atacuri străine masive. Există încă o armă de raze, o armă de origine străină, dar Murray probabil nu este convinsă de ea.

În plus față de arma Murray menționată, poate încă mai poate întrerupe timpul în momentele de criză, sună la un sunet puternic, de șoc de sunet (se presupune că o provoacă cu ajutorul auzului său) și, de asemenea, se încadrează în furie necontrolată, ceea ce îl face să se miște ca un tânăr isortat.

În joc, cheia succesului este o mișcare rapidă între standuri de fotografiere și o schimbare rapidă și adecvată a armelor adecvate unui anumit curs al tabloului de joc. De asemenea, este relevant să folosiți ajutorul de ajutor, precum și de eliminarea deliberată câștigată în numerar.

Titlul se caracterizează printr-o setare grafică bună și datorită elementelor combinate introduse inteligent pot fi trase pentru o lungă perioadă de timp.

Coborâți pe gazonul meu! Puteți descărca în secțiunea: Programe -> Jocuri -> Strategic.

Te invitam!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu