Principal » Internet » Geometry Dash Lite pentru weekend - sări peste focalizare

Geometry Dash Lite pentru weekend - sări peste focalizare

Internet : Geometry Dash Lite pentru weekend - sări peste focalizare

Ca o divertisment săptămânal de weekend, oferim geometria Dash Lite - o navigare a platformei ritmice menținute într-un stil clasic 2D, în care, în plus față de abilitățile de arcade clasice, va trebui să demonstreze capacitatea de a vă concentra pe întreaga durată a jocului.

Jocul este proiectat pentru dispozitive mobile cu Android, precum și pentru iOS.

Remorcă oficială de geometrie

Sarcina noastră de bază este aducerea fără probleme a figurii controlate până la sfârșitul fiecărei bord. Modul în care vom veni la noi este plin de ambuzie, obstacole și capcane periculoase, care sunt într-un mod adecvat și lăsați în urmă.

Există o întreagă gamă de niveluri sofisticate în care creatorii se joacă cu un jucător în multe feluri. Terrain variabil, trambulinele, lansatoarele, căderea și proeminența de la pretutindeni Spikes sunt doar o mică parte din întregul set de ambuscadă pe care o vom întâlni în timpul jocului.

Deși jocul nu este la timp, iar numărul de încercări de a trece fiecare dintre sisteme este nelimitat, emoțiile nu vor lipsi. Adesea, ajungând la sfârșitul consiliului, va fi pur și simplu imposibil, dar aceasta este doar o chestiune de numărătoare de încercări și punți considerabile ;-).

Elementul prezintă un grad ridicat de dificultate, nici măcar permiteți un pic de deconcentrare. Un corp de iluminat bun de sunet vorbește și pentru proiect.

Geometria geometriei geometriei poate fi descărcată în secțiuni:

Programe (pentru Android) -> Jocuri.

Programe (pentru iOS) -> Jocuri.

Te invitam.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu