Principal » Internet » Geocaching Intro

Geocaching Intro

Internet : Geocaching Intro

Geocaching Intro este o aplicație creată pentru iubitorii de geococizare. Facilitează descoperite în zona noastră.

Geocaching este un joc de câmp care constă în găsirea ascunsă de alte obiecte și apoi înlocuirea lor. Învățăm despre locație datorită coordonatelor și sfaturilor GPS care ajută la găsirea locului exact pentru a ascunde comoara.

Aventura cu Geocaching Intro începe să se înregistreze în contul dvs., putem folosi și o login Facebook. După un timp, vom vedea o hartă cu locația noastră și cu cele mai apropiate casete. Există, de asemenea, o previzualizare sub forma unei liste.

Aplicația are o colecție de tutoriale video scurte care ne vor ajuta să înțelegem principiile care ghidează comunitatea de geococizare. Fiecare dintre casetele este îmbogățită cu o scurtă descriere, uneori cu fotografii și comentarii despre persoanele care au găsit-o deja.

Interfața programului este foarte bine axată pe specificitatea Android. Dacă Geocaching Intro va face apel la noi, putem alege să cumpărăm un abonament, oferind acces la opțiunea Premium. Descrierea lor poate fi găsită în aplicație. Suportă ceasurile Apple ceas.

Recomandat
Lasă Un Comentariu