Principal » Internet » GEMINI II2.5.7

GEMINI II2.5.7

Internet : GEMINI II2.5.7

Gemini este un program inteligent care caută duplicate într-un dosar selectat. Doar indicați directorul, iar aplicația va face pentru restul pentru noi.

Programul are o interfață simplă, întreținută într-un stil machay, o animație frumoasă. Lucrul cu aplicația începe cu glisarea în fereastra programului din directorul sau indicarea locației sale cu mâna. După ce faceți clic pe butonul "Scan ", analiza datelor va porni și când acest proces se termină, aplicația va afișa o fereastră cu rezultatele de scanare. Dacă Gemeni detectează fișiere duplicate, o va prezenta într-o formă foarte atractivă.

Programul împarte fișiere după tip și vizualizează rezultatele pe diagrama circulară. După ce am cunoscut cu ei, putem decide ce să facem cu posibilele duplicate. Avem posibilitatea de a păstra cele mai vechi sau mai noi fișiere sau de a nu face nicio modificare. În preferințele programului, putem configura o listă de ignorare, decideți dacă programul este să eliminați folderele goale găsite sau să selectați opțiunile astfel încât programul în timpul scanării să verifice respectarea bibliotecilor iTunes sau Iphoto.

Aplicația Gemini este un detector duplicat care îndeplinește perfect sarcina. Are o interfață frumoasă, complet putredă. Programul este disponibil gratuit în versiunea demo care funcționează timp de 30 de zile. Versiunile complete pot fi achiziționate în magazinul producătorului sau prin intermediul Mac Appstore.

Recomandat
Lasă Un Comentariu