Principal » Internet » Geditcom II2.3

Geditcom II2.3

Internet : Geditcom II2.3

Geditcom II este un instrument destinat persoanelor care ar dori să creeze un copac profesionist de familie prietenos. Programul are instrumente utile nu numai la listele membrilor familiei și relațiile dintre ele, ci și pentru a adăuga multimedia legate de acestea și de a prezenta date în mai multe moduri.

Geditcom a fost, de asemenea, echipat cu instrumente pentru a facilita activitatea de organizare a materialelor care pot fi utile atunci când creați un copac de familie. Utilizatorul poate căuta persoane salvate, adaugă fotografii la albumul de familie, precum și descrieri pentru grafică și curiozități. Fiecare persoană inclusă în copacul genealogic are propriul profil, în care, în plus față de data nașterii, putem adăuga informații private, fotografii, informații despre profesia și educația, locul de reședință și multe altele.

De asemenea, este posibil să se interfereze cu un copaci - programul oferă mai multe posibilități de previzualizare a unui copac de familie, precum și posibilitatea de a explora o groapă prin trecerea între copii, părinți, frați și așa mai departe.

Un simplu convertor din calendarul gregorian pentru Julian a fost atașat la program. Versiunea de încercare a programului funcționează timp de 10 zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu