Principal » Internet » Gearvita cu preturi rece pentru produsele Xiaomi, MI Band 4 pentru cele șaisprezece,

Gearvita cu preturi rece pentru produsele Xiaomi, MI Band 4 pentru cele șaisprezece,

Internet : Gearvita cu preturi rece pentru produsele Xiaomi, MI Band 4 pentru cele șaisprezece,

Magazinul de viteze chinezesc a anunțat prețuri speciale pentru produsele Xiaomi. Printre produsele reduse au fost smartphone-uri, căști și chiar cele mai recente benzi Xiaomi Mi Band 4.

Unul dintre produsele reduse este Xiaomi Mi 9T, care are loc și sub numele de Xiaomi Redmi K20. Acest model este lăudat pentru un raport de preț senzațional la posibilități, performanță excelentă, încărcare rapidă și performanță foarte bună. Nimic ciudat, inima este un Snapdragon 730 Un procesor A pentru performanța grafică. Adrenno 618. Smartphone Xiaomi Mi 9T cu memorie de 6/64 GB a fost prețat la 289.99 USD utilizând codul 64gxm9t. Cu toate acestea, versiunea Xiaomi Mi 9T cu memorie de 6/128 GB a fost evaluată la 309,99 USD utilizând codul de 128gm9T.

Dacă sunteți în căutarea căștilor fără fir, trebuie să vă interesează modelul Xiaomi Redmi Airdots TWS. Acest telefon ușor care se poate lăuda cu funcții practice: controlul atingerii, microfonul încorporat și capabilitățile difuzoarelor. Căștile suportă codarea AAC și Bluetooth 5.0. 300 bateria MAH vă va permite să ascultați muzică de aproape 4 ore. Xiaomi Redmi Airdots TWS Căști veți cumpăra pentru $ 16.99 după utilizarea codului Raridots1.

O perla de vânzare, în opinia mea, este cel mai recent Xiaomi Mi Band 4. Tocmai a avut premiera și o puteți cumpăra la un preț atrăgător. Noutatea în acest model este un afișaj AMOLED de culoare, apă etanșată pentru 5 atm și control jucat pe smartphone-ul muzical. Aceasta este una dintre cele mai așteptate premieri ale acestui an, deci nu este surprinzător de surprinzător de a interesa acest produs. Xiaomi Mi Band 4 Veți cumpăra 30.99 USD folosind codul Xmbnd4.

Este doar cea mai interesantă, în opinia mea, reduceri. Cu toate acestea, dacă modelele menționate mai sus nu sunt în interesul dvs., puteți privi printr-o listă completă a vânzărilor de vară. Cu cumpărături, dar trebuie să vă grăbiți, deprecierea se termină pe 22 iulie. Aici, o atenție mai importantă, dacă alegeți să comandați, selectați în mod necesar formularul de livrare a liniei prioritare a UE, costă o scrisoare ușor mai mult decât o scrisoare regulată, dar va minimiza practic la zero, posibilitatea calculării TVA și a taxei Taxe.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu