Principal » Internet » Unde să găsiți subtitrări pentru filme și serie?

Unde să găsiți subtitrări pentru filme și serie?

Internet : Unde să găsiți subtitrări pentru filme și serie?

Dacă doriți să căutați inscripția la filmul dvs. preferat sau cel mai recent episod al seriei, putem să ne uităm la rețea și să pierdem o duzină sau câteva zeci de minute - testarea, descărcarea, verificarea, ștergerea etc. - dar în loc de a pierde timpul, utilizați mai bine programul special și după câteva momente merg să se uite.

În loc de rătăcire în rețeaua în căutare de subtitrari la o anumită versiune a filmului sau seria de televiziune, este mai bine pentru a instala o aplicație dedicată pentru a scurta timpul de căutare de subtitrari, practic, până la câteva momente. Doar câteva clicuri către subtitrările perfect potrivite apar în dosarul cu materialul video. Deși găsim câteva alternative interesante în rețea, dar Sublight merită atenție.

Subluminic este un foarte simplu de utilizat și un mic program prin care vom descărca rapid și eficient subtitrari la filmele preferate și seriale. Interesant, programul nu poate descărca numai subtitrări în poloneză, ci și în mai puțin de 50 de alte limbi. Una dintre cele mai mari avantaje ale programului este în primul rând o interfață simplă și luminoasă, datorită căreia chiar și utilizatorilor începători se pot ocupa de toate opțiunile și funcțiile. În ceea ce privește funcția fundamentală a subtitrări descărcarea, puteți utiliza cele două posibilități. Cea mai simplă metodă este introducerea numelui unui film sau a unei serii, deși o metodă mai convenabilă pare să selecteze un fișier de film specific la care doriți să descărcați subtitrările. În acest fel vă permite să căutați subtitrări care să corespundă perfect versiunii specifice.

Utilizarea programului Sublight

După instalarea programului și efectuați o înregistrare gratuită și preconfigurare, putem merge la Sedna, adică căutările subtitrării. Așa cum am menționat, metodele sunt cel puțin două, deși libertatea este foarte larg pentru un caz bun. Putem trage un fișier video pe un loc special în colțul din stânga sus, manual tastați titlul filmului sau de a folosi opțiunea de a descărca subtitrările în meniul contextual atunci când faceți clic-dreapta pe fișierul de film selectat.

Dacă am ales un drum cu o tragere, după un timp pe dreapta, va apărea titlul exact al filmului sau serii de televiziune, și ne rămâne să apăsați butonul de căutare. După un timp subtitrările vor fi căutate - pentru a rula un film cu subtitrare pe un jucător relevant, doar dublu clic pe elementul selectat. Putem, de asemenea, descărca subtitrări și să le salvați în directorul de film pentru a muta întregul folder într-o memorie USB sau a reda un film de pe un alt dispozitiv sau un player.

Recomandat
Lasă Un Comentariu