Principal » Internet » Unde să înființeze un blog? Privire de ansamblu asupra platformelor de blog

Unde să înființeze un blog? Privire de ansamblu asupra platformelor de blog

Internet : Unde să înființeze un blog? Privire de ansamblu asupra platformelor de blog

Vrei să începi blogging, dar nu știi unde să înființezi un blog?  Această recenzie a fost creată pentru dvs! Prezentăm cele mai populare platforme de blog care se concentrează pe avantaje și dezavantaje. Unde să publicați?

Avantajele generale ale platformelor de blog:

- Utilizatorul nu trebuie să închirieze serverul pe care un blog bazat pe CMS ar trebui să fie plasat

- Nu este nevoie să aveți abilități în: instalarea și configurarea CMS (sistemul de blog).

- Blogul poate fi conectat sub domeniu sau poate pleca în formular - nume.Nume.COM.

- nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea serverului și să ia gigabytes suplimentare de transfer în cazul în care blog-ul dvs. devine popular

Blogger.COM

Blogger, de asemenea, numit blogspot, este o platformă care aparține Google. Se distinge printr-o configurație ușoară, o funcționare stabilă dintr-o parte tehnică și un expert convenabil, simplu, care vă permite să ajustați aspectul blogului - utilizatorul are un impact asupra aspectului coloanei, coloring, poate adăuga funcții, coduri. Avantajul este, de asemenea, capacitatea de a instala anunțurile Google (AdSense) care vă permit să monetați conținutul publicat. 

Un mare blogger este, de asemenea, un domeniu bun, care facilitează căutarea și capacitatea de a exporta conținut în cazul unei tranziții către o altă platformă de blog. 

WordPress.COM

WordPress este lângă, Blogger, una dintre cele mai populare platforme. Se bazează pe o CMS convenabilă, care este, de asemenea, disponibilă în versiunea de auto-instalare pe propriul server. Spre deosebire de această varietate, WordPress.com este mai limitată decât pagina de configurare. Oferă numai șabloane de bază și capabilități de editare. Avantajul este un sistem plăcut și foarte simplu de adăugare a conținutului. 

La cele mai mari dezavantaje includ oportunități mici de a personaliza aspectul blogului și o serie de principii de reglementare care limitează posibilitatea de a câștiga pe site-ul - anunțurile AdSense, deoarece multe altele sunt interzise. 

Posibilitățile WordPress sunt relativ moderate, dar pot fi extinse prin achiziționarea unui abonament premium. Apoi merită luată în considerare sau este mai profitabilă pentru a pune un blog pe propriul dvs. server.

WordPress.COM și WordPress pentru instalare sunt similare în ceea ce privește funcționalitatea și principiile de bază ale operațiunii, posibilitatea celor din urmă sunt extinse considerabil de posibilitatea de a modifica codul, instalarea pluginurilor și interferența detaliată cu motorul CMS.

Tumbr

Tumbr Aceasta este o propunere ideală pentru fanii fotofogilor.  Sistemul de blog Tumbr se caracterizează prin minimalism, ascetic, dar un aspect atractiv și popularitate extraordinară - la momentul scrierii unui articol, au fost înregistrate peste 154 de milioane de bloguri.

Tumbr ideal pentru persoanele care doresc să publice fotografii cu note explicative scurte sau cu alte conținuturi, care reprezintă o parte importantă a graficelor. În ceea ce privește filosofia furnizării de informații, Tumbr este mai aproape de Tumber decât un blog complet, dar nu schimbă faptul că articolele extinse pot fi, de asemenea, publicate acolo. Pe plus ar trebui să includeți capacitatea de a instala anunțuri AdSense.

Blox.EN

Blox.EN Aceasta este o propunere nativă pentru entuziaștii de bloguri, care de-a lungul anilor nu se descurcă bine pe piață. Astăzi este un pic învechit - CMS are opțiuni de configurare mici și nu este modern ca WordPress sau Blogger. Pe măsură ce serviciile competitive permit sprijinul fără sudură, blogul dvs. propriu în platforma de blogging nativ poloneză nu are active, ceea ce nu are cea mai mare parte a competiției.  Blox.EN Vă permite să instalați anunțuri Google AdSense.

 

Pe platformele de blog menționate mai sus, o bogată ofertă de servicii nu se închide, dar fiecare dintre aceste propuneri va permite publicarea pașnică, fără a vă îngrijora de faptul că serverul nu o poate suporta. Având în vedere funcționalitatea și intuitivitatea serviciu, și în același timp, cele mai mari oportunități de personalizare, blogger se dovedește a fi liderul acestei declarații, dar va lua o decizie - a verifica fiecare dintre ele și să ia o decizie cu care este în valoare de cravată pentru mai mult timp.

Recomandat
Lasă Un Comentariu