Principal » Internet » Unde este furtuna? Radar de furtună și hartă de descărcare în aplicația mobilă

Unde este furtuna? Radar de furtună și hartă de descărcare în aplicația mobilă

Internet : Unde este furtuna? Radar de furtună și hartă de descărcare în aplicația mobilă

Unde este furtuna? Punem această întrebare de fiecare dată când valul de căldură ajunge în Polonia. Indiferent dacă așteptați răcirea salvificată, dacă doriți să evitați o furtună, vă recomand câteva aplicații meteorologice practice. Radar de furtună și avertismente de descărcare pe care le puteți avea întotdeauna cu dvs.

Monitor Storm - o alegere evidentă

Monitor Storm este o alegere clară atunci când vine vorba de urmărirea descărcărilor electrice și a precipitațiilor. Cu aplicația pe care o folosesc în fiecare zi în timpul verii. În opinia mea, este o completare excelentă a mesajelor RSO.

[1/2

În Monitor Storm, puteți vedea o hartă detaliată a precipitațiilor, evacuărilor și vântului. Informații de descărcare este livrat în mod automat de către stațiile meteorologice (inclusiv sistemul polonez Perun) și completate cu fotografii „furtuna Vanatorilor “ din diferite părți ale țării. Monitor Storm poate, de asemenea, să vă trimită notificări dacă sunt observate descărcări electrice în apropiere.

În plus, în aplicație există hărți blitzortung și animații pregătite cu date de la radarele furtunilor. Acest lucru vă oferă o perspectivă nu numai în condițiile meteorologice curente, ci și vă permite să estimați direcția de mișcare a furtunii.

Radar de furtună: Harta vremii - dacă doriți mai multe detalii

Radar de furtună: Harta vremii nu este doar un radar de furtună în aplicație. Această vreme versatilă, dotată cu furtuni de monitorizare excelentă și prognoze meteo obișnuite.

Pe o hartă integrală, puteți activa diferite straturi de informații, inclusiv o vedere din rețeaua de radare globale, distribuția temperaturii și precipitațiile, direcția și viteza vântului și chiar obstrucțiile de pe șosea. Modificările pot fi observate pe o animație, ajungând la 8 ore pe spate și completate pentru o estimare pentru 6 ore înainte.

[1/2
[1/2

În plus, aplicația permite urmărirea celulelor de furtună, a rutelor de uragan și avertizează împotriva condițiilor meteorologice dificile în timp real.

Cirigația de pe tort este prognoze pe oră și pe termen lung. În plus, în SUA puteți urmări evacuările atmosferice live.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu