Principal » Internet » Gdynia. Au pierdut mii de zloți. Criminalii impersați sub portalul de vânzări

Gdynia. Au pierdut mii de zloți. Criminalii impersați sub portalul de vânzări

Internet : Gdynia. Au pierdut mii de zloți. Criminalii impersați sub portalul de vânzări

Așa cum a spus PAP, citând un mesaj de poliție, fraudatorii au folosit portalul de vânzări falsi pentru cardul de credit phishing. Mulți locuitori Gdynia au fost păcăliți, care le-a expus la pierderi financiare grave.

Așa cum a spus Jolanta Grunert, ofițerul de presă al sediului central al poliției municipale din Gdynia într-un interviu cu PAP, polițiști Gdynia a primit un raport de la un locuitor în vârstă de 36 de ani, Gdynia, la care un om pe vânzări portalul a venit la intenția încălțăminte de cumpărare.

"Cheater a condus la transferul de informații despre numărul cardului de plată, apoi plătit din contul agravat aproape 5.000. zloti. Polițiștii au acceptat notificarea și lucrările privind determinarea făptuitorului “, explică Grinnet. Cu toate acestea, aceasta nu este singura șansă care a avut loc prin acest portal.

[Facebook = // www.Facebook.Com / Goodprograme / Posturi / 10158258976450686

Există, de asemenea, o procedură privind cele referitoare la o altă Gdynia, care prin acest portal a încheiat un acord plat de închiriere și a plătit un avans în contul indicat. Sa dovedit că o familie diferită a trăit sub adresa indicată, care nu intenționează să închirieze o premise și, în acest fel, omul a pierdut aproape 2.000 PLN.

Au existat mai multe cazuri în Gdynia, astfel încât poliția atrage faptul că oamenii care au căzut victimă la fraudă, au raportat. Grunet amintește, de asemenea, principiile de securitate de bază ale rețelei, cum ar fi verificarea opiniilor despre vânzători și cumpărători. Cu ceva timp în urmă am publicat, de asemenea, un ghid despre cum să nu păcăliți, făcând cumpărături online.

"Reamintim tuturor să urmărească parolele lor de acces. Nu uitați să nu deschideți legături de la străini. Să verificăm recenziile despre vânzători și cumpărători. Să ne amintim despre principiul încrederii limitate ", explică Grunet și acesta este un minim absolut, pe care ar trebui să-l amintim întotdeauna, mutând pe web.

* Sursa: Pap *

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu