Principal » Internet » Gord 6 este o tastatură cu adevărat multilingvă de la Google 'A

Gord 6 este o tastatură cu adevărat multilingvă de la Google 'A

Internet : Gord 6 este o tastatură cu adevărat multilingvă de la Google  'A

Acum câteva luni pe iPhone „și Google “ app Un GBOARD a fost lansat pentru a utiliza o foarte bună tastatură virtuală. Utilizatorii lui Android au, de asemenea, versiunea lor de Gord - aplicația Google Keyboard cu eliberarea versiunii 6 și-a schimbat numele și a câștigat o mulțime de știri interesante. Pe noua tastatură, butonul cu o comandă rapidă la motorul de căutare a fost. De asemenea, merită adăugat că tastatura goardă acceptă multe limbi într-un mod fără precedent.

La momentul scrierii acestui articol, informațiile oficiale despre știri nu au fost încă disponibile, dar aplicația este acum disponibilă și toată lumea poate verifica pe dispozitivul dvs. Android. Pentru moment, este deja cunoscut faptul că pe tastatură există un buton indicat printr-o literă G, ceea ce duce la motorul de căutare. Dacă nu este activ, puteți merge rapid la setările aplicației.

[1/2

Pentru comoditate, încă un rând de chei cu numere pot fi activate. Aplicația permite, de asemenea, să găsiți emojiul că este mai ușor de apelare, și, în plus, au o aureolă delicată, ceea ce le face mai ușor de citit. Există, de asemenea, un buton pentru a găsi rapid adecvați gifs situației, dar nu este activ în aplicații care nu vă permit să faceți imagini animate.

[1/2

Gordul vă permite să scrieți gesturi prin mișcarea degetului după literele ulterioare de cuvinte și folosește sugestii. De asemenea, puteți reduce tastatura pentru a facilita scrierea cu o singură mână. Cu toate acestea, cel mai interesant este că tastatura acceptă 3 limbi care pot fi selectate în setări. Aceasta este o soluție excelentă pentru persoanele care, la același comportament discuțiile timp cu oameni din diferite țări și în diferite limbi - end, cu comutare dicționare la schimbarea de asteptare panoul. Cuvintele introduse pot fi salvate pe contul Google și sincronizați cu alte dispozitive, dar acest lucru nu este obligatoriu.

Aplicația poate fi descărcată din baza noastră de date ca APK (sub butonul "Toate versiunile "), momentul potrivit ar trebui să apară și pe Google Play. Gaboard lucrează pe Android 4.2 și mai noi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu