Principal » Internet » Gazeta Wyborcza

Gazeta Wyborcza

Internet : Gazeta Wyborcza

A spus Gazeta Wyborcza vă permite să vizualizați conținutul ziarului pe ecranele dispozitivelor noastre cu iOS. În plus față de accesarea conținutului dintr-o versiune de hârtie, vă permite să urmăriți site-ul web.EN.

La prima lansare a programului, vi se va cere să oferim ce oraș din țară este cel mai apropiat de noi. Datorită acestui lucru, vom primi mai mult conținut profilat, inclusiv aditivi regionali potriviți. Partea de start poate conține informații de la versiuni de hârtie sau servicii electorale.EN.

În cazul primei variante, parte a materialelor pe care le obținem gratuit, fără a fi nevoie să avem abonamente. Indiferent de varianta selectată, conținutul a fost foarte potrivit cu specificul ecranelor smartphone-urilor. Este lizibil și utilizatorul are capacitatea de a schimba dimensiunea textului. Articolele pot fi adăugate, de asemenea, la favoritele dvs. și pot fi trimise prin meniul de partajare a sistemului (inclusiv alte aplicații).

Interfața Deși adaptată la stilistica iOS, nu funcționează bine cu modele noi, mai mari de telefon. Aplicația acceptă contul online al Gazeta Wyborcza, datorită căruia primim acces la abonamentele deja plătite. Este important, de asemenea, conține conținut gratuit, deci este util chiar și atunci când nu intenționăm să plătim suplimentar.

Recomandat
Lasă Un Comentariu