Principal » Internet » Garmin Nüvi 2495lmt - o idee mai mare pentru navigare

Garmin Nüvi 2495lmt - o idee mai mare pentru navigare

Internet : Garmin Nüvi 2495lmt - o idee mai mare pentru navigare

Ideile pentru navigația cu mașina este de cel puțin câteva. PocketPC și software-ul Windows Mobile de pe cartela dvs. de memorie sunt deja limitați clasice și mediocritate. Acum aceștia ocupă doi curenți: smartphone-uri de navigație și navigație încorporate dispozitive special concepute special concepute. Cu toate acestea, este mai greu și mai greu de făcut în navigație fără comunicare "Live " cu o lume externă. Smartphone-urile nu au această problemă, alte tipuri de navigație încearcă să recupereze - prin intermediul unui receptoare GSM integrat, pararea cu telefonul prin Bluetooth sau ca testat astăzi Garmin nüvi 2495LMT, printr-un receptor TMC semnale speciale.

Cu toate acestea, să începem cu cele mai de bază lucruri. Navigarea Garmin are o dimensiune ecran de 4,3 inci și o rezoluție de 480x272 pixeli. Interfața dispozitivului este foarte clară și ușor de operat, în întregime în poloneză. Există chiar și o voce pilot, care citește nume de stradă poloneză - acesta este un plus mare. Din păcate, dezavantajul este lipsa de voce care apelează limba noastră maternă. Deci, trebuie să introducem numele pe tastatura de pe ecran. Dispozitivul este montat pe geam cu un mâner foarte compact cu o ceașcă de aspirație. Slot-ul cardului microSD, la rândul său, vă va permite să ascultați în timp ce conduceți o audiobook (muzică în format MP3 din păcate nu).

Ce tigri ca cele mai navigație și informații despre trafic în timp real. În ceea ce privește primele, unele dintre încercările mele se desfășoară, din păcate, nu îmi permite să spun cu o responsabilitate deplină că hărțile Garmin sunt corecte. Mai ales de bună voie, recent construit sens giratoriu, chiar si cateva luni, de multe ori nu au fost chiar pe hartă, în ciuda faptului că cea mai recentă versiune a 2012.

Al doilea lucru este așa-numitul sistem TMC. În caseta cu Garmin Navigator testat, vom obține grăsimi, cablu de alimentare cu două fire. Totul pentru ca pe de o parte se răspândește la două: unul este o sursă de alimentare tradiționale pe care le conecta la slotul o bricheta, iar al doilea este antena cu receptor TMC sistem. Canalul mesajului de trafic este difuzarea informațiilor pe semnale radio FM, care conțin date privind evenimentele rutiere: blocaje de trafic, dificultăți, accidente. Din păcate, în Polonia, acest sistem este încă în fază incipientă și pur și simplu nu ar trebui să conta prea mult pe curent și, cel mai important, de date akuratne. De exemplu, conducerea de la Wroclaw la autostrada Katowice A4, am trecut de drumurile de drumuri care au terminat cu câteva săptămâni mai devreme (adesea conduc acest traseu, așa că o cunosc destul de bine ;-)) un loc de dificultăți reale la rândul său, adică punctele de colectare a taxelor, s-au găsit de fapt pe hartă, dar... la câțiva kilometri distanță decât ar trebui. Sunt omit faptul că în Polonia, sistemul TMC nu oferă baze de date. Să sperăm că se va schimba în curând, pentru că altfel vom mânca de două ori atunci când fanii din toată Europa pe drumurile poloneze: în primul rând, deoarece vor exista mai multe autostrăzi promise, în al doilea rând pentru că navigația lor poate fi nebun.

Dar înapoi la dispozitivul în sine, se pare că este destul de neted - permite rapid, nu aveți prea mult timp să așteptați o recalculare a traseului. În plus, software-ul este echipat cu mai multe arome, cum ar fi vizualizarea 3D a intersecțiilor pentru câteva momente înainte de a porni sau a unui buton mare „Găsiți un loc de parcare “, care apare atunci când ne apropiem de destinație în oraș. Mai ales că acesta din urmă la preferințele mele - mergând la marele oraș străin, de obicei, încearcă să aleagă o destinație doar o dată parcare, care nu este atât de ușor.

În ciuda tuturor lucrurilor, un anumit nesatisfacerea asociat cu harta de Polonia ramasite, care oferă încă o modalitate de a lider de necontestat în acest domeniu, automapa, și de operare slab TMC din Polonia nu se îmbunătățește această situație. De asemenea, poate descuraja un preț destul de ridicat al întregului set de aproximativ 800 de zloți. Dacă totul a funcționat așa cum ar trebui, cu siguranță ar fi meritat să plătească, astfel încât toată lumea trebuie să răspundă la această întrebare pentru el însuși.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu