Principal » Internet » Garmin are probleme. Cel mai probabil, ransomware le-a provocat

Garmin are probleme. Cel mai probabil, ransomware le-a provocat

Internet : Garmin are probleme. Cel mai probabil, ransomware le-a provocat

"În prezent, executăm lucrări de întreținere " - spune mesajul. Cu toate acestea, motivul pauzei tehnice poate fi foarte grav.

Garmin, deocamdată, nu se referă la problemele cu serverele. Mesaje pe care utilizatorii le văd și în Polonia numai despre lucrările de întreținere.

Garmin: Ransomware a oprit producția. Ce cu utilizatorii?

Între timp, Ransomware trebuie să răspundă la pauza tehnică. Unii sugerează că organizația Evil Corp a fost în spatele atacului, care a fost în semnele băncilor. Potrivit presei asiatice, a existat un atac asupra angajaților companiei. Consecințele sunt M.în. O parte ruptă a liniei de producție din Asia.

La rândul său, pentru utilizatori, aceasta înseamnă NP. Pierderea istoriei cu greutate inteligentă. Asta a avut loc un jurnalist de groază.

Atacul lui Garmina nu afectează lucrarea dispozitivelor Garmina, dacă urcăm ochiul de lipsa de acces la statisticile de arhivă. Problema poate avea, de asemenea, cei care ar dori să se alăture grupului de proprietari de hardware companii. Atât site-ul, cât și magazinul nu funcționează chiar acum. Rămâne să aștepți explicația producătorului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu