Principal » Internet » Garmin Forerunner 645 Muzica: SmartWache se va întoarce ca jucători de muzică?

Garmin Forerunner 645 Muzica: SmartWache se va întoarce ca jucători de muzică?

Internet : Garmin Forerunner 645 Muzica: SmartWache se va întoarce ca jucători de muzică?

Forerunner 645 Muzica Acesta este cel mai recent dispozitiv de îmbrăcăminte îmbrăcat, care tocmai a fost prezentat la acest an a CES-IE. Uita-te în cele din urmă are o funcție mult așteptată - vom putea salva și de a reda muzică fără a utiliza telefonul smartphone. Competitor direct Fitbit Ionic sau Apple ceas, cu toate acestea, nu va fi ieftin. Producătorul la evaluat pe 449 USD.

Forerunner 645 Muzica a fost echipată cu 3,5 GB de spațiu muzical, care se traduce în 500 de melodii sau mai mult decât fitbit Ionic, care oferă doar 300 de ani. Pentru dispozitivul utilizând modulul Bluetooth, am căști cu conectare, ceasul sprijină, de asemenea, redarea de muzică direct de la serviciile de muzică pe calculator și pentru a reda fișiere audio. Pe măsură ce învățăm de la reprezentanți ai companiei, abonații Ihearradi își pot salva playlisturile, există și mai multe servicii muzicale care vor avea succes în timp.

Ceasul joacă, de asemenea, fișiere muzicale de la iTunes și Windows Media Player, cu condiția ca acestea să nu fie protejate de DRM. Pentru a sincroniza dispozitivul cu computerul și playlisturile de transfer, o aplicație desktop va folosi Garmin - Garmin Express. Mai mult, Forerunner 645 a fost echipat cu un monitor de ritm cardiac și GPS, acceptă, de asemenea, standardul NFC, care datorită salariului Garmin vă permite să cumpărați cumpărături non-în numerar.

În conformitate cu promisiunile producătorului, cel mai recent dispozitiv dressable va rezista fără a fi conectat la încărcător de 7 zile în modul SmartWatch și 5 ore de redare a muzicii cu GPS pe. La vânzare pentru 400 de dolari, este disponibil și un model mai ieftin, care a fost lipsit de loc pentru muzică. La rândul său, mai scump Forerunner 645 Muzică Acest cost 449 dolari.

Comparativ cu concurența, acesta este un preț destul de mare. Fitbit Ionic, primul ceas care a oferit pentru a stoca fișiere de muzică, costa $ 300 de. La rândul său, ceasul de bază Apple de la seria 3 este încă mai ieftin decât Forerunner 645 Music. Vă reamintim că Apple Watch 3 vă permite să transmiteți muzică de la muzica Apple Multumesc LTE. Versiunile anterioare de ceas vă permit să vă bucurați de listele dvs. preferate numai după ce ați conectat la Smartone.

Până acum, dispozitivele de îmbrăcăminte nu erau foarte populare. Adăugarea atât de succesivă a streaming-ului și a muzicii pe ceasuri o poate schimba? Se pare că, mai ales în timpul exercițiilor fizice, nu este nevoie să purtați un smartphone voluminos cu dvs. o schimbare așteptată.

În acest context, numai lenea producătorilor care, dacă au întârziat cu o decizie privind integrarea dispozitivelor datorate cu servicii muzicale. Încercarea de a răspunde la această cerere este cu siguranță disponibilă de ceva timp Mighty - jucător mic de muzică offline cu Spotify. Prin urmare, se poate prezice că doar o chestiune de timp este atunci când piața va fi inundată cu o nouă clasă de dispozitive care va oferi o funcționalitate similară fără a fi nevoie să poarte un Satick.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu