Principal » Internet » Garmin Epix - test de ceas cu navigație pentru cele mai exigente

Garmin Epix - test de ceas cu navigație pentru cele mai exigente

Internet : Garmin Epix - test de ceas cu navigație pentru cele mai exigente

Recent, Garmin eTrex 35 Touch, care sa dovedit a fi un instrument foarte util atât pentru un ciclist și un rătăcitor la LABA nostru. Împreună cu ea pentru a testa un alt dispozitiv sa alăturat companiei americane - Garmin Sports Watch Epix. Același lucru deschideți caseta și peek la echipament nu ne spune multe despre. Prețul unui anumit poate șoca, dar are propria sa justificare, ceea ce confirmă toate posibilitățile oferite de el. Când a căzut în testul nostru? Bine ai venit.

Imens, dar, de asemenea, foarte confortabil

Este greu să nu acordați atenție dimensiunilor acestui ceas de 50,8 × 53,3 × 17,8 mm. Este dispute, toate acestea printr-un scut mare, care este un pătrat cu o latură la fel de mult ca 35,6 mm. O exagerare groasă și doar o atenție plătitoare inutilă? Inițial, poate părea că așa este. Ideea producătorului a fost complet diferită și că astfel de dimensiuni au justificarea lor. Din fericire, dispozitivul nu este prea greu, 85 de grame este greutatea, care nu se deranjează în fiecare zi. Operația de ceas nu compromite problemele. Nu avem doar un ecran tactil la dispoziția dvs., ci și cinci butoane fizice care sunt clar descrise și aranjate logic.

Afișajul cursului este cel mai mult spațiu. Acest lucru are un strat protector armat și totuși permite manipularea atingerii. Este colorat, Garmin a decis la o rezoluție de 205 × 148 pixeli. Este foarte mult? Această valoare este destul de adecvată și chiar pare a fi prea mare. Explicație este una dintre caracteristicile oferite: ceasul poate fi comutat la modul GPS când afișează hărți și navigare. Aceasta este ceea ce explică instalarea aplicației până la un afișaj atât de mare. Deși poate părea element exagerat și complet inutil, în practică, ar putea fi de ajutor. Cu un telefon lung de expediție poate refuza să coopereze, dar nu toată lumea are o navigație separată. În acest caz, Epix se dovedește a fi o salvare, dar și o soluție foarte convenabilă. Desigur, dimensiunea nu permite utilizarea de hărți într-un mod la fel de confortabil, ca pe un telefon de 5 inch, dar o putem folosi în continuare, fără teama că ceasul se va răspândi într-o zonă de exigente.

Hărțile în sine sunt destul de detaliate, dar merită remarcat faptul că Garmin oferă o hartă de agrement pentru un total de până la 44 de țări europene. Deci, nu există nici o întrebare de a pierde posibilă, le vom găsi pentru informații nu numai pe drum, ci și, de exemplu,. Păduri, înălțimi, hidrowos și puncte POI. Problema nu este de a adăuga propriile hărți. Ceasul are de la 8 GB de memorie internă, care nu numai că scrie rezultatele formării lor, ci și informații suplimentare despre zonă. Poziționarea preciziei asigură nu numai în timp ce utilizarea sistemului GPS, ci și omologul său rus Glonass. Programul MAP funcționează relativ repede, încărcarea datelor după mutarea hărții nu iasă în afara NP. Multe navigație auto, deși, desigur, nu poate măsura ce smartphone-uri eficiente ne oferă.

Nu numai durabil, dar și lizibil

Când suntem deja în domeniu, nu trebuie să ne facem griji cu privire la lizibilitatea ecranului de ceas. Informațiile despre acesta sunt prezentate perfect vizibile, chiar și în lumina puternică a soarelui. Numai în încăperi închise, putem avea o problemă cu asta. Aici, cu toate acestea, se dovedește a fi o lumina de fundal delicată, dar suficient, activat atunci când încercăm să schimbăm ceva. Deși echipamentul este dispute, este greu să-i refuzați ergonomia. O curea de cauciuc și o astfel de finisare a unor elemente determină că este bine introdusă practic și nu ne deranjează în nici un fel. Chiar și câteva ore cu un Epix pe mâna lui nu a cauzat disconfort sau oboseala în cazul meu. Smartphone-urile nu au nici o șansă de acest tip de ceasuri în acest tip de aplicație. [IMG = P9080145 Epix este un dispozitiv etanș, dar spre deosebire de NP. Multe smartphone-uri îndeplinesc cerințe mult mai stricte. Norma 5 ATM, cu care este compatibil, ne permite să micșorăm până la o adâncime maximă de până la 50 de metri. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la limitele de timp cunoscute altor standarde. Cu acest ceas, putem petrece chiar și jumătate de zi în apă, și nimic nu se va întâmpla cu el. Un alt avantaj este compatibilitatea cu diferiți senzori. Dacă decidem să cumpărăm NP. un senzor de puls sau o viteză de funcționare la rasă, împerechează-le fără probleme Epix. Acest lucru permite creșterea suplimentară și un număr mare de date colectate.

Numărul de funcții poate copleși

Funcțiile disponibile legate de antrenament nu părăsesc iluzii: acestea sunt echipamentul conceput pentru persoanele care știu ce așteaptă. Vom găsi aici nu doar informații de bază despre distanța parcursă, dar, de asemenea, o busolă, un barometru, un built-in simulator de curse, o dinamică de dinamică a vitezei, un accelerometru încorporat, care vă permite activitatea de studiu fără a avea un senzor de picior , precum și un asistent de odihnă. Problema nu este o funcție de pauză automată, crearea propriilor alarme legate de ritmul actual, colectarea de informații cu privire la frecvența de mișcare în timpul înot pe piscina, precum și măsuri de numărare. Capacitățile Epix copleșesc și greu de folosit toate acestea. Puteți să-i numiți un fel de "Knife Armate elvețiene" "printre ceasuri, dar din fericire nu înseamnă compromisuri dureroase - totul funcționează așa cum ar trebui, indiferent de aplicație.

Ca și în cazul recent testate, Etrexa, de asemenea, și aici apariția de opțiuni individuale și tampoane de formare depinde în principal de preferințele sportivului. Fiecare program ne permite să stabilim gratuit informațiile afișate, de exemplu. Viteză medie, ritm, număr de calorii arse, timp total sau înălțime curentă. Dacă în timpul executării dorim să ne concentrăm doar pe o singură informație, alegem un singur ecran, în alte cazuri, putem pune o mulțime de date pe ele în același timp. Planurile predefinite sunt multe, ele includ: triatlon, alerga, traseu de alergare, alergare, biciclete, călărie o cameră, înot deschis, piscină, rătăcire, schi / bord, schi și alpinism. Nimic nu vă împiedică să adăugați propriile setări dacă este necesar sau să modificați aceste persoane existente.

Nu numai pentru sport, dar și pentru pornire

Privind caracteristicile suplimentare ale Epix, este dificil de spus ce a vrut exact Garmin să realizeze. Ceasul vă permite să asociați cu telefonul smartphone prin Bluetooth. Acest lucru nu numai că permite sincronizarea datelor de instruire, dar și pentru schimbul SmartWatch: de la unitate poate verifica primirea mesajelor SMS, e-mail-uri, precum și notificări din aplicațiile instalate pe telefon. Butoanele de ceas vă permit să controlați playerul de muzică și una dintre funcțiile suplimentare este responsabilă pentru posibilitatea de a găsi un telefon pierdut. Dacă este necesar, datorită conectării IQ, vom adăuga scuturi de vizionare suplimentare, widget-uri, aplicații și câmpuri de date. Este potrivit pentru ceasul de zi cu zi ca un ceas obișnuit? Aceasta depinde de preferințele personale ale utilizatorului.

Declarațiile producătorului la timp sunt optimiste Garmin asigură faptul că Epix este capabil să reziste până la 16 săptămâni sub data de 24 de ore de funcționare a sistemelor de navigație sau 50 de ore în Ultratrac GPS când avem nevoie de muncă lungă, dar totuși dorim să înregistrăm activitate. După testarea, trebuie să spun că producătorul este adevărat numai în acest prim caz. Indicând ora și vizionarea acestei activități foarte mici, cu toate acestea, ceasul poate fi descărcat în aproximativ 3-4 săptămâni. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să constituie o problemă mai mare, utilizarea sa este. În timpul a mai mult de cinci ore care necesită o excursie de biciclete, nivelul de încărcare a scăzut de la 100 la 76%. Consider că acest rezultat un rezultat, pentru că fără un moment de ezitare, putem lua dispozitivul chiar o călătorie lungă fără încărcător. Un avantaj imens este, de asemenea, încărcarea foarte rapidă.

Garmin Epix: Acest ceas va aprecia profesioniștii

Posibilitatea de a testa Garmina Epix a fost un adevărat tratament pentru mine. Este adevărat că nu-mi plac sportul extrem, dar a fost un alt exemplu pentru că dispozitivul destinat în special aplicațiilor sportive se face mult mai bine decât de ex. Endomondo instalat pe telefon. În ciuda dimensiunii lor, dispozitivul este mai convenabil, simplu de utilizat și, în același timp, permite o personalizare completă, în principiu, fiecare aspect al acțiunii. De asemenea, se bucură de un timp de lucru îndelungat, prin care am putea uita de nevoia de încărcare și, în același timp, am eliberat telefonul smartphone. Dacă este necesar, echipamentul poate fi, de asemenea, utilizat ca ceas regulat și smartwatch, iar acesta este următoarele avantaje.

Dispozitiv perfect? Aproape da. Căutarea defectelor în Epix este o sarcină extrem de dificilă: producătorul a avut grijă de toate detaliile și detaliile. Efectul este uimitor, din păcate, acest lucru a fost ocupat de un preț ridicat. Peste două mii de zloți pentru un ceas de sport? Pentru o astfel de sumă, putem cumpăra o bicicletă destul de decentă pentru aplicații amator, un smartphone modern sau un dispozitiv mult mai ieftin, împreună cu un set de îmbrăcăminte care va fi cu siguranță util în toamnă și iarnă. Prețul este cel mai mare dezavantaj, deși trebuie să fie admis că producătorul a avut dreptul de a desemna o frontieră mare - acest lucru nu este un ceas pentru un mortal normal, echipament pentru profesioniștii exigenți.

PROS
  • Servicii convenabile
  • Afişa
  • Oportunități uriașe de personalizare
  • Hărți încorporate din 44 de țări
  • Funcții de integrare cu un smartphone
  • Timp de lucru lung
Minusuri
  • Preț

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu