Principal » Android » Joc de tronuri: Conquest5.3.616170

Joc de tronuri: Conquest5.3.616170

Android  : Joc de tronuri: Conquest5.3.616170

Game of Thrones: Conquest este un joc de strategie simplă, cu elemente de RPG stabilite în universul celebrului Cântec de gheață și foc de George „și R. R. Martina (desigur, el constă dintr-un joc incredibil de popular tron).

Un joc privind licențele de cărți și seria

Din cauza Game of Thrones: cucerire, așa că vom ajunge la lumea cunoscută nu numai din cărțile noi, dar, de asemenea, o serie de jocuri de televiziune pentru un tron, care vizitează peste 120 de locații. Teatrul de activități este, desigur, Westeros, unde ne vom întâlni cu cei cunoscuți eroi (în timpul jocului pe ecran există poze ale actorilor găsiți într-o lovitură emisă de HBO) pentru a experimenta noi aventuri împreună cu ei.

Un simplu și dependență mecanica de joc

Jocul de tronuri: Conquest nu este răsturnat RTS și genurile RPG cu susul în jos, așa că dorind să câștige coroana râvnită, trebuie să extrageți materii prime, să plasați alte clădiri, să recrutați armate și să participați la o bătăli din ce în ce mai provocatoare. teritorii Înainte, cu toate acestea, putem obține nu numai folosind forța fizică, dar folosind alte soluții, inclusiv prin crearea de aliați sau utilizarea jocurilor diplomaticous.

Interesant, fiecare împărăție în joc de tronuri: cucerirea are propriul său dragon. După aceea, ca aceste reptile preistorice au venit la Westeros, le puteți ridica, apoi a pus la lupta, pentru a face rapid cu dușmani, sau pentru a proteja terenurile lor de invadatori.

Moduri de joc

Este demn de remarcat faptul că în jocul de tronuri: cucerirea poate juca singur, dar jocul oferă, de asemenea, competiție multiplayer și permite colaborarea cu alte jocuri de fanii tronurilor din întreaga lume.

Gratuit

Jocul de tronuri: Cucerirea utilizează un model de afaceri gratuit. Jocul poate fi descărcat gratuit, dar în timpul distracției vom veni peste posibilitatea de a cumpăra articole suplimentare pentru bani reali.

Joc de Trononi: CONQUEST - CARACTERISTICI:

  • Joc încorporat într-o lume cunoscută pentru romanul și jocul seriei despre tron
  • Producția complet licențiată (locații mapate cu fidelitate, eroi bine-cunoscuți)
  • Gameplay diversificat (combinație de joc de rol de calculator cu o strategie în timp real)
  • Modul pentru unul și mulți jucători (posibilitate și cooperare posibilă)
  • Disponibil gratuit (conține micropayments)

Recomandat
Lasă Un Comentariu