Principal » Internet » Galaxy S10 poate fi ultimul top Samsung cu un conector de minijack de valoare

Galaxy S10 poate fi ultimul top Samsung cu un conector de minijack de valoare

Internet : Galaxy S10 poate fi ultimul top Samsung cu un conector de minijack de valoare

Vești proaste pentru Samsung smartphone-uri de top pentru fanii de smartphone-uri Samsung, care sunt apreciate, printre altele, conectorii pentru căști minijack. Ca note ale serviciului Neowin, referindu-se la surse direct din Coreea, producătorul va demisiona cel mai probabil să le monteze în dispozitivele lor, împreună cu premiera modelului Galaxy Note 10 în a doua jumătate a anului 2019 și cel târziu împreună cu Galaxia S11, probabil în prima jumătate a anului 2020.

Dacă aceste previziuni confirmă, este Samsung din seria S10, a cărei premieră este de așteptat în primul trimestru al anului viitor, va fi cel mai adesea ultimele embleme ale acestui producător, care vor fi echipate cu Minijack. Utilizarea acestui conector este astăzi pentru mulți oameni apreciați, dar, în același timp, producătorii sugerează clar că eliminarea acestora vă permite să montați bateriile mai mari. Mai mult, lipsa de minijack nu ar trebui să fie o problemă datorită disponibilității căștilor conectate prin USB-C, un adaptor sau în cele din urmă o conexiune fără fir prin Bluetooth.

Dacă decizia de a abandona conectorul Minijack este de fapt care se încadrează, Samsung va trebui să găsească o explicație interesantă pentru un astfel de pas. În fața smartphone-urilor de concurență, în multe cazuri, conectorul căștilor a dispărut deja cu ceva timp în urmă, prezența Minijacka din Samsung a fost adesea accentuată chiar și atunci când prezintă produse noi. În mod similar, a fost marcat în mod repetat că indentarea pe ecran nu este atractivă și, prin urmare, nu le vom vedea în Samsung. Timpul va arăta dacă nu există schimbări în acest domeniu.

Rămânând la viitorul prim-ministru Samsung din seria Galaxy S10, merită să reamintim că, potrivit scurgerilor existente, pe piață pot apărea 4 versiuni ale dispozitivului. Diferențele vor include, printre altele, dimensiunea de ecrane, dar metodele de comunicare utilizate, de asemenea: varietatea de top poate primi suport de rețea 5G. În cele din urmă, este în valoare de amintind de problema Examinarea notei serie cu smartons Galaxy S. Dacă planul vine la fructificare, primul smartphone de top Samsung fără Minijack poate fi de fapt o altă variație a modelului S10, nu o notă de galaxie separată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu