Principal » Internet » Galaxy Nota II și Note electronice Moleskine

Galaxy Nota II și Note electronice Moleskine

Internet : Galaxy Nota II și Note electronice Moleskine

Moleskine, un brand care a restaurat notebook-urile modelate pe cele utilizate, printre altele de către Van Gogh, Hemingway, Chatwina sau Kapuściński, este de asemenea perfect găsit în lumea digitală. Omologii notebook-uri și schițe legendare pot fi găsite în App Store de peste un an, puteți cumpăra note concepute special pentru utilizatorii Evernote, în timp ce la târgul IFA 2012 din Berlin, a fost prezentată o aplicație Android

..

Și asta nu este ceea ce companie, pentru că la Galaxy Note II cu Android 4.1 (Jelly Bean).

Aplicația este un instrument următor pentru a schița și a face note, dar marca Moleskine îl face să înconjoare o mulțime de unicitate. În plus, datorită acordului Samsung, acesta va fi disponibil numai pe Galaxy Note II și NOTĂ 10.1. Desigur, aplicația utilizează pe deplin caracteristicile stiloului STYLICS.

Galaxy Nota II continuă limita frontierei dintre smartphone-ul și tableta, dar stilistic are mai mult împărtășită cu Galaxy SIII decât predecesorul său. Dispozitivul cântărește 180 g și este de 0,3 mm mai subțire decât predecesorul său. În mijloc veți găsi un procesor cu patru nuclee tratat cu o frecvență de 1,6 GHz (Exiscopposnos 4412, același lucru poate fi găsit în Galaxy SIII), 2 GB RAM și 3100 mAh baterie. Ecranul are o diagonală de 5,5 inch, dar raportul dintre 16: 9 a însemnat că densitatea pixelului a scăzut în raport cu versiunea anterioară a notei (1280 x 720 față de 1280 x 800).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu