Principal » Internet » Vot de la distanță: MPS nu ar trebui să fie testere beta

Vot de la distanță: MPS nu ar trebui să fie testere beta

Internet : Vot de la distanță: MPS nu ar trebui să fie testere beta

Timpii excepționali necesită pași excepționali. Și pentru o astfel de teorie poate fi considerată introducerea unei sesiuni la distanță și votarea în sejm, care este valabilă de vineri, 27 martie 2020. Pentru astfel de schimbări, totuși, trebuie să fiți pregătiți și realitatea dureroasă acest lucru în weekend a verificat.

Până la de două ori artă

Este demn de remarcat la început că votul la distanță a fost deja testat în 2013, după ce SEJM a cumpărat un sistem creat în acest scop pentru 360 mii PLN. Cum am reușit să determin de la doamna Agnes Pomaski, apoi întreaga procedură a fost foarte jenantă pentru majoritatea utilizatorilor, adică. Membrii și în cele din urmă au demisionat din ea.

Ne întoarcem până în 2020. Toată lumea este mai mulți clienți cu tehnologie, astfel încât lucrurile de forță propuse de soluțiile guvernamentale ar trebui să fie mai bune, bine? Nu neaparat. După cum sa menționat Krzysztof Bosak, nu există posibilitatea de a efectua o întâlnire și cu o singură cerere de voturi, și adăugarea de conectare și parola sa dus la președintele Varșovia, Rafał Trzaskowski.

Cererea testată de vot în ultimul moment și au făcut acest lucru. Și acest proces nu a avut succes, sistemul a funcționat foarte încet. De fapt, potrivit adjunctului Pomaski, votul, lucrează mai repede, iar după ce a dat fiecare aplicație vocală a trebuit să fie reîmprospătați manual. Între timp, prin lipsa de stabilitate, utilizatorul ar fi putut fi spontan în mod spontan din sesiune. Merită să fim conștienți de faptul că, în timpul unei întâlniri, astfel de voturi pot avea loc chiar și două sute și nu este greu de imaginat de ce Gehenna pentru parlamentari. Agnieszka Pomaska ​​nu a fost ștearsă, dar sistemul și crede că se poate îmbunătăți, dar a subliniat că nu ar trebui să fie membri ai beta-testerelor.

Un stat extraordinar ar putea ajuta la pregătirea infrastructurii pentru astfel de situații

Sistemul de datorie / votare la distanță pare a fi o creație creată pentru ultimul moment, pe genunchi. Haosul care rezultă din introducerea lui ar putea fi reduse la minimum, dacă Polonia ar fi mai devreme pentru introducerea unui stat extraordinar.

Acesta a introdus deja cincisprezece țări ale Uniunii Europene și șase în afara ei. Cu vecinii noștri, Lituania - deja 26 februarie 2020, înainte de a detecta vreodată orice caz de coronavirus.

La rândul său, premierul estonian Jüri Rats a subliniat că introducerea unui stat de urgență este singura posibilitate pentru ca acest lucru să facă față coronaviului epidemic. A fost introdusă acolo pe 12 martie 2020. Starea de urgență ar ajuta nu numai să implementeze soluții într-un mod unic pentru ființele umane de salvare, respectând legea și Constituția.

De asemenea, permite de a limita haosul existente în prezent în politică (în fiecare nivel), care ilustrează perfect situația în jurul valorii de vot la distanță. Deoarece politicienii pot decide cu privire la soarta cetățenilor în astfel de momente dificile, deoarece se întâmplă și așa că, prin vot, votăm împotriva?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu