Principal » Android » Foame pe traseul1.2.1

Foame pe traseul1.2.1

Android  : Foame pe traseul1.2.1

O aplicație foame pe traseu vă permite să căutați locuri unde puteți mânca, fiind pe traseu. Programul utilizează Hărți Google pentru a localiza utilizatorul pe baza citirii din modulul GPS și a oferi puncte gastronomice situate pe rutele domestice sau autostrăzii.

După începerea cererii, este necesară înregistrarea. Puteți, desigur, prin Facebook. Apoi, utilizatorul câștigă acces la determinarea preferințelor sale culinare și nu numai.

Selectați, printre altele, între camerele de relaxare, mamomul prietenos sau animalele, vegetariană, oferind alcool, Wi-Fi, precum și facturi expuse de TVA. Toată lumea poate găsi ceva pentru ei înșiși.

După ce a ieșit pe traseu, aplicația va afișa cele mai bune restaurante sau hanuri care îndeplinesc cerințele determinate anterior de utilizator. Apoi veți putea rula o navigare.

Aplicația va afișa, de asemenea, notificări push cu un loc din apropiere - de la nivelul său puteți rula navigare și sunați la restaurant. Creatorii au fost limitați de rezultatele căutării numai pentru restaurantele poloneze, în loc să comande utilizatorul cu libertate completă de alegere.

Recomandat
Lasă Un Comentariu