Principal » Internet » FX Photo Studio Pro3.0.1

FX Photo Studio Pro3.0.1

Internet : FX Photo Studio Pro3.0.1

FX Photo Studio Pro este un program de editare a fotografiilor care vă permite să adăugați filtre și efecte interesante.

Programul are mai mult de 170 de filtre, efecte și cadre pentru a oferi. Fiecare efect are setări separate, cu care ne vom adapta, printre altele, intensitatea sa. Există, de asemenea, posibilitatea de a aplica câteva efecte pentru următoarele straturi și editarea măștii.

Efectele sunt împărțite la categoriile pe care le alegem din lista derulantă, cele mai bune dintre ele pot fi adăugate la favorite. De asemenea, puteți salva setările dvs. preferate ca șabloane proprii.

Interfața programului este foarte intuitivă, iar împingerea fotografiei este o plăcere pură. În plus față de efecte interesante, programul oferă instrumente de bază de bază de procesare. Cu ajutorul său, am stabilit expunerea, balansul de alb, contrastul și mulți alți parametri ai fotografiei. Aplicația acceptă nu numai fișiere JPG, ci și Raw-Y cu câteva sute de camere în dimensiune de până la 40 megapixeli. FX Photo Studio oferă integrarea cu Lightroom, Photoshop, Apertură, Iphoto și partajarea ușoară a fotografiilor pentru rețelele sociale.

FX Photo Studio este o aplicație excelentă pentru crearea unei fotografii creative. În câteva momente, fotografiile noastre se pot transforma în capodopere reale. Programul este plătibil, îl puteți achiziționa prin intermediul Mac Appstore.

Recomandat
Lasă Un Comentariu