Principal » Android » Furon0.0.5

Furon0.0.5

Android  : Furon0.0.5

Foron este o aplicație care conține toate informațiile despre mașină. Un zilnic finalizat sistematic va permite nu numai să-și amintească de recenziile, ci și să monitorizeze cheltuielile auto. În cazul unei mașini, vă va permite să furnizați toate informațiile despre reparații și asigurare.

În Furon, puteți stoca diverse documente legate de mașină, facturi, chitanțe și altele asemenea, conține, de asemenea, un motor de căutare care facilitează găsirea unor înregistrări specifice. Datorită acestui lucru, puteți monitoriza cheltuielile și aveți întotdeauna informații despre informații despre reparații la îndemână. Pe baza realimentării, va fi determinată combustia medie, costurile de întreținere a mașinii și data estimată a realimentării ulterioare. De asemenea, puteți crea o galerie foto aici.

Furon vă permite să conduceți o poveste pentru mai multe mașini și așezările conduc în zloți și lire sterline britanice. Există, de asemenea, un motor de căutare cea mai apropiată stații de benzină,

Istoria este sincronizată cu un nor care poate fi conectat în mod tradițional sau pe Facebook. Datele despre autoturisme sunt, de asemenea, disponibile pe site.

Recomandat
Lasă Un Comentariu