Principal » Internet » Funcția Live Audio Facebook este o altă copie a clubului "a

Funcția Live Audio Facebook este o altă copie a clubului "a

Internet : Funcția Live Audio Facebook este o altă copie a clubului

Ei spun că atunci când îl copiază de la cele mai bune. Aparent, din această ipoteză, Facebook a ieșit, care de ceva timp a lucrat la funcția audio live. 9to5mac a decis să verifice ceea ce arată acest lucru înainte de utilizatori. Cu toate acestea, ceea ce se poate vedea imediat, nu există nici o creativitate de la creatorii Facebook.

9to5mac se referă la dezvoltatorul Alessandro Paluzzi, care este cunoscut pentru dezvăluirea diferitelor funcții prin anunțul lor oficial. Paluzzi a reușit să activeze funcția audio live în aplicația mobilă Facebook și apoi a postat câteva capturi de ecran în contul dvs. Twitter.

Totul indică faptul că noua funcționalitate este integrată cu camerele Facebook Messenger, care servește de la chat cu alți utilizatori prin înregistrări audio și video. Inspirația clubului popular este atât de ewident.

Datorită integrării Facebook, utilizatorii de camere Messenger vor putea invita alți utilizatori să se alăture conversației. În funcție de preferințe, să conducă la conversație, va fi să vă invitați la acesta prin intermediul postului Facebook, mesaje directe pe mesageri sau pur și simplu trimite un link link către camera creată.

Cu toate acestea, înainte de a lua o sută la sută încredere că Facebook a copiat o idee și nu a adăugat nimic nou pentru el, amintiți-vă că versiunea pe care Paluzzi a arătat că nu este un produs completat. În plus față de faptul că această funcție este în prezent ruptă, există o șansă bună ca forma sa finală să trebuiască să se schimbe încă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu