Principal » Internet » Deplin!Ecran - Modul Android pentru fiecare aplicație

Deplin!Ecran - Modul Android pentru fiecare aplicație

Internet : Deplin!Ecran - Modul Android pentru fiecare aplicație

Nici un spațiu pe telefonul smartphone sau Android este o problemă serioasă care adesea primește plăcere să folosească dispozitivul. În mod similar cu computerele cu ecran panoramic, există dungi suplimentare. Deci, dacă pe Android 4 sau mai nou dispozitiv există încă o lipsă de un loc (de exemplu, pe ecran 16: 9 proporții, în orientarea orizontală, atunci când cureaua cu ajutorul butoanelor sistemului ia o parte semnificativă a ecranului) și acest dispozitiv este rotit, este în valoare de încercarea FULL!ecran.

[1/2

În loc de o bandă cu butoanele de sistem, aplicația va afișa câmpuri active în selectate două colțuri ale ecranului, care foliile transparente, de culoare, emise de acestea, precum și dimensiunea lor poate fi, de asemenea, selectate pentru nevoile dvs. - aceasta este în valoare activat în aplicația meniu opţiuni avansate. Le puteți atribui aproape orice funcții, inclusiv care arată ecranul de start după mutarea degetul prin acest câmp sau o listă de ultima aplicație utilizată după ce a ținut cu degetul pe ea, puteți utiliza, de asemenea, meniul felierea cerc pe care vom selecta propriile butoane activat, desigur, gestul ales.

Datorită aplicării cererii permisiuni de root, se poate arăta, de asemenea notificări, dar bara de sistem poate fi restabilit rapid, dacă este necesar (poate fi, de asemenea, configurat pentru acest gest). Există multe posibilități, mult mai mult decât atunci când folosim soluțiile Android, iar economiile de spațiu nu pot trece prin vederea.

Atât de mult despre avantajele aplicației, acum defecte și limitări. Există o mică șansă care plasată astăzi pe Google Play pe unele dispozitive va provoca probleme la primirea apelurilor. La unele modele va fi capabil, de asemenea, nu pentru a ascunde bara de navigare și va trebui să satisfacă doar un loc de recuperat de lipsa unui sistem de curea. Deocamdată, nu funcționează, de asemenea, pentru a transforma aplicația prin "aruncarea " din lista Ultima folosită, dar lucrați la bypass Această problemă este în curs de desfășurare. Pentru unele dezavantaje, va fi, de asemenea, nevoie de a obține permisiuni de rădăcini pe dispozitiv.

Aplicația este pe Google Play în două versiuni. Programul gratuit vă permite să loc și să configurați butoanele fără restricții, în timp ce calcularea costurilor 4,99 PLN FULL!Ecranul + vă permite să definiți în continuare pentru care aplicațiile vor ascunde elementele grafice (de exemplu numai pentru videoclipuri și jocuri).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu