Principal » Android » Combustibil Buddy52.2

Combustibil Buddy52.2

Android  : Combustibil Buddy52.2

Combustibil Buddy este o aplicație pentru a ajuta la controlul și analizarea cheltuielilor legate de întreținerea mașinilor. Permite trecerea cursului vehiculului, precum și economisirea cheltuielilor suplimentare, cum ar fi asigurarea sau serviciul.

Aplicația vă permite să conduceți un jurnal pentru mai multe mașini, în diferite valute și cu posibilitatea de a converti unitățile (kilometri de kilometri, Gaus pe litri și așa mai departe). Fiecare ecran poate fi adaptat nevoilor dvs. adăugând sau eliminând câmpurile. Combustibilul Buddha vă poate reaminti, de asemenea, despre data viitoare a serviciului. În orice moment, puteți crea copii de securitate colectate în aplicația de date și în versiunea plătită, de asemenea, sincronizați datele între mai multe dispozitive.

Interesant este faptul că aplicația vă permite să urmăriți consumul de combustibil nu numai în funcție de litri ars pentru o distanță, ci și octans și brand de combustibil. În timpul conducerii, puteți salva traseul de urmărire GPS care vă va permite să finalizați jurnalul și veți furniza date suplimentare.

După finalizarea jurnalului de cheltuieli, aplicația prezintă diferite statistici, permițându-vă să urmăriți costurile de combustie și de întreținere a vehiculelor. La introducerea achizițiilor, puteți stoca fotografii de chitanțe și facturi, precum și trimiteți-le prin e-mail.

Recomandat
Lasă Un Comentariu