Principal » Internet » Fritz!Repeater 3000: amplificator Wi-Fi compatibil cu topologia ochiurilor

Fritz!Repeater 3000: amplificator Wi-Fi compatibil cu topologia ochiurilor

Internet : Fritz!Repeater 3000: amplificator Wi-Fi compatibil cu topologia ochiurilor

Un nou amplificator Wi-Fi merge pe piață. Fritz!Repeater 3000 este o propunere interesantă pentru toți cei care doresc să sporească cu ușurință acoperirea rețelei wireless de acasă și să utilizeze topologia ochiului de plasă.

AVM, producătorul german de echipamente de rețea, a lansat un nou amplificator de semnal WiFi Fritz!Repeater 3000, un dispozitiv extrem de eficient pentru topologia plasă fără fir. Datorită tehnologiilor inovatoare și a trei module radio, acest repetor cu trei feluri oferă o gamă mai largă și o creștere a fluxului de date în rețeaua fără fir. Suport pentru o lățime de bandă suplimentară de 5 GHz permite utilizatorilor să conecteze toate dispozitivele dintr-o rețea de domiciliu, implementate de echipamentul Fritz!.

Acest interval separat permite comunicarea între routerele wireless și fritz!Repeater 3000. Datorită acestui fapt, distribuția datelor este și mai eficientă mai eficientă, iar utilizatorii au întotdeauna conexiuni stabile cu lățime de bandă mare, indiferent dacă joacă jocuri, transmite medii de streaming sau pur și simplu verificați e-mailul. Datorită structurii noi de locuințe, amplificatorul semnalului WiFi din rețeaua de plasă poate fi plasat oriunde în casă. În plus, utilizatorii pot fi ușor - la atingerea unui buton - pentru a integra rețelele de la Repeater Home Fritz!. De remarcat este, de asemenea, un consum redus de energie de către Fritz!Repeater 3000, în ciuda eficienței ridicate a dispozitivului.

Împreună cu un amplificator popular și eficient Fritz!Repeater 1750e, New Fritz!Repeater 3000 completează oferta de mesh AVM WiFi, care vizează furnizarea celei mai mari eficiențe fără fir. Punctul central al Mesh pentru un nou amplificator de FRITZ!Repetorul este un router fritz!Cutie. Îi pasă ca toate repetoarele să funcționeze cu cea mai mare eficiență posibilă, au obținut mușcături maxime de date și au primit actualizări direct de pe Internet. Fritz!Repeater 3000 este deja la vânzare la PLN 549 (prețul recomandat cu amănuntul).

Trei module radio pentru transmisia optimă a datelor

New Fritz!Repeater 3000 transmite simultan în benzile cu frecvență de 2,4 și 5 GHz. Dispozitivul de debut efectuează transferul de date în intervalul de 2,4 GHz, precum și în două benzi independente de 5 GHz și, prin urmare, utilizând trei sisteme radio (Tri-Band). Un modul de 5 GHz servește un repetor WiFi pentru comunicare cu dispozitivul Fritz!Casetă, pentru a conecta optim toate dispozitivele din rețeaua wireless de plasă. Celelalte două, astfel încât acestea să poată gestiona transmisia dispozitivelor terminale.

O astfel de arhitectură garantează o rată de date ridicată într-o rețea de domiciliu a mai multor dispozitive wireless. Tehnologii inteligente, cum ar fi controlul lățimii de bandă, controlul punctelor de acces (11V, 11K), eșecul de transmisie de bandă de bandă inteligentă și de redirecționare automată Asigurați-vă că toate dispozitivele mobile, cum ar fi Tablet PC și notebook-uri, vor fi întotdeauna în mod optim conectate la WiFi.

Prin două porturi Gigabit LAN, construit în amplificator FRITZ! Puteți integra dispozitive cu o infrastructură de rețea cu un cablu. Datorită actualizărilor gratuite ale sistemului de operare Intelligent Fritz!Repetorul OS WiFi pentru rețeaua de plasă primește în mod regulat funcționalitate și un nivel de securitate.

Configurare rapidă și ușoară

Fritz!Repeater 3000 poate fi configurat în clipi de ochi. Datorită construcției noi, verticale, repetorul poate fi plasat oriunde acasă și integrează cu rețeaua de domiciliu Fritz! La atingerea unui buton. Repetorul tri-band presupune automat toate setările fritz!Box, cum ar fi numele rețelei fără fir (SSID), parola, configurația de noapte, rețeaua clienților, și actualizări automate.

Fritz Router!Caseta este un dispozitiv de plasă în rețeaua Mesh, care gestionează centralizat de configurare și toate setările, astfel încât să se asigure performanțe optime oriunde rețea fără fir. În plus, LED-uri LED-uri Fritz!Repeater 3000 indică starea și calitatea conexiunii dintre amplificator și dispozitivul FRITZ!Cutie. Pentru a găsi locația perfectă pentru amplificatorul dvs. WiFi Mesh topologia, utilizatorii pot folosi, de asemenea, aplicația Fritz!App WLAN. Repeater Standard, din cutie, oferă o criptare securizată LAN fără fir. În plus, un nou fritz!Dispozitivul de repetare este economisirea de energie, atât în ​​funcționare, cât și în standby.

Fritz!Repeater 3000 dintr-o privire:

Amplificatorul de semnal WiFi eficient (tridimensional), oferind o gamă largă și o rată mare de date în rețelele fără fir, este în trei module radio, în timp ce lucrează la 2,4 GHz și 5 GHz, Maks. Depunerea datelor de 400 Mbit / s în 2,4 GHz (2 x 2), 866 Mbit / s în 5 GHz (2 x 2) și 1733 Mbit / s în 5 GHz (4 x 4) Combinația routerului / dispozitiv fritz!Caseta printr-o interfață dedicată de 5 GHz cu Maks. 4x4 (Uplink), a doua interfață radio în banda de 5 GHz (2x2) pentru conectarea terminalelor Wiflatwe și crește rapid intervalul fiecărei rețele fără fir și parola unei rețele WiFi existente (pe fiecare router wireless prin WPS), ceea ce înseamnă că nu faceți acest lucru trebuie să introducă modificări ale dispozitivelor fără fir wireless performanță oriunde datorită controlului și controlului punctelor de acces.Două porturi LAN GIGABIT pentru integrarea unui repetor cu o rețea utilizând un cablu sau pentru a conecta dispozitive de capăt. Configurarea cu o apăsare a unui buton al LED-urilor cheie cu setare individuală de luminozitate indică starea și calitatea conexiunii; Datorită aplicației Fritz!Utilizatorii de aplicații WLAN pot determina, de asemenea, în mod independent cea mai bună locație a amplificatorului semnalului hardware wireless (8,8 x 13,6 x 18,4 cm), pentru a fi utilizat oriunde în consumul de energie sau la biroul de consum redus de energie în modul de așteptare și în timpul criptării rețelei wireless seteze de utilizator.

Pentru mai multe informații despre noul repetor și disponibilitatea pot fi găsite aici.

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> Mineries de presă

Recomandat
Lasă Un Comentariu