Principal » Internet » Gratuit pentru a juca: Facebook este obligat să publice documente interne

Gratuit pentru a juca: Facebook este obligat să publice documente interne

Internet : Gratuit pentru a juca: Facebook este obligat să publice documente interne

Facebook este obligat să publice documente interne care prezintă compressants de afaceri de afaceri în raport cu jocuri gratuite „liber pentru a juca “. Unii, totuși, s-au dovedit a fi destul de neașteptați.

Ultimatum

Rețeaua socială populară pentru o lungă perioadă de timp rămâne przedmiotemkrytyki nu numai în legătură cu practicile controversate de confidențialitate. Unul dintre judecătorii kamerani a pus ultimatum și a dat Facebook 10 zile pentru a publica documente interne în care sunt explicate prin principiul jocurilor gratuite "GRATUIT pentru a juca ". În 2012, mulți părinți au cerut împotriva gigantului de social media în partidele de grup. Copiii lor cărți de credit neintenționate ale părinților plătesc cel puțin câteva mii de dolari, jucând pe jocuri Facebook și cumpărați accidental obiecte legate de jocuri. De fiecare dată când un Facebook are o rambursare a cheltuielilor suportate. Este important, unul dintre lucrurile OPIEWADOKłADNIE în valoare de 6 545 de dolari SUA (echivalent cu aproximativ 24 375 zł) Descărcat Zkarty Credit asociat cu un profil de pe Facebook în plată zaprzedmioty folosit în timpul jocului. Facebook nu pledează vinovat de Iuważ că părinții sunt singurii responsabili în acest caz.

Publicarea unor documente interne Facebook la cerere, pentru prima dată, pentru a explora mai precis practica deconectată.Critica internă a angajaților Facebook are o opinie diferită cu privire la acest subiect. Rapoartele dezvăluie Newsdonoszą că unul dintre ei a atras atenția asupra faptului că "nu neapărat pentru copii wyglądusato ca bani reali ". În plus, utilizatorii care generează profituri mari datorită achizițiilor asociate cu jocurile sunt denumite "balene". Acest concept vine un jargon de jocuri de noroc, unde jucătorii sunt descriși în mod regulat cu rate de pariuri (pe limita pierderii). Jucătorii de tavă aduce cazinourile regulate.

Cu toate acestea, că unii dintre cumpărătorii inconștienți sunt minori, fără capacitatea academică legală (sau deținerea acestora doar într-o măsură limitată), desigur, nu a fost în primul rând un motiv pentru îngrijorări și în orice moment să plătească despăgubiri, pentru că Este obligația de a monitoriza activitatea copiilor lor. În primul rând, s-au încheiat cu o înțelegere.

"Eroul " Un alt caz al anilor 2015 a fost de șapte ani, care a jucat în jocul "Jurassic World " pe iPad, iar tatăl său a făcut în cadrul aplicației Zakupówopiewających de aproximativ 4.500 de euro prin iTunes ciąguzledwie în cinci zile. Familia a aflat despre cost, doar Gdyojciec a dorit să plătească o altă factură, iar plata a fost refuzată PowoduniewyStarczających Fonduri. Totul, cu toate acestea, are o pagină clară: compania a fost Applezgnie să încheie o așezare (ca urmare a unui lung schimb de corespondență) ICONATED RETURN MASURILOR. O astfel de întoarcere a problemelor, cu toate acestea, o excepție de la regulă.

De ce jocul "gratuit " se poate dovedi rapid a fi o cale

Multe dintre cele așa-numitele jocuri "Gratuit pentru a juca " sunt jucători orbi mai populari. "Gratuit pentru a juca " înseamnă că teoretic nu aveți ponosićkosztów pentru a juca jocul. Cu toate acestea, pentru a obține rezultate mai bune mai rapid, adesea este posibil să se profite de anumite elemente, iar acestea pot fi achiziționate doar pentru „reali “ bani. Uneori, un lucru pe care îl puteți cumpăra și Nieuzyskać în joc oferă jucătorului un avantaj mare față de adversarii. Din criticii numesc Tegopiane cu cinism acest model „plătească pentru a câștiga “ (plata pentru a câștiga).

Vrei să eviți surprizele neplăcute?

Verificați exact ceea ce jocul joacă copilul dvs. și dacă există o activitate comercială în ea ca parte a aplicației.Când instalați o nouă aplicație, nu lăsați copilul dvs. să vă urmărească parola, Jakiewpisujesz. Poate că sună neobișnuit, dar în cazul descris mai sus, fiul sa dovedit a-și aminti parola pentru tatăl la iTunes și le-a folosit pentru a cumpăra lupte aplicației.Nu depozitați date de card de credit pe site-urile de rețele sociale.Atunci când este posibil, utilizați carduri preplătite. În acest fel, puteți deteriora în cazul unei situații de urgență.Discutați cu copilul dvs. despre el și își dă seama că pentru articole WGrach Pay "real " bani, indiferent de cât de frumos este dlaoka și grafica colorată.verificați temeinic elementele de pe extrasul cardului de credit, și a citi e-mail-uri care informează despre achizițiile și fișierele descărcate. În acest fel, vă ridicați rapid și minimizați pierderile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet Accesibilitate la Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu